About Lisa Reynolds

Lisa asal saka Irlandia lan mahasiswa fashion. Lisa uga ora sukarela ing toko amal. Dheweke tresna nulis, music, maca lan arep konser lan musicals. Lisa ngrasa banget lan passionately babagan wanita ndhukung lan wong-wong sing isin, kikuk lan nerdy. Lisa kaya ndhukung wong iki ora ing cara patronizing nanging ing cara tulus amarga dheweke mangertèni iku.



Pengarang Archives: Lisa Reynolds


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio