Leslie kang Top Ten Dos lan Don'ts Panas Doggie EXECUTIVE

dianyari pungkasan: Dec. 12 2019 | 3 min maca

Prilaku asu Good penting kabeh babak taun, nanging dadi kritis ing anget cuaca nalika asu iku mati leashes lan wong, minangka biasanipun, sing mati Gudiya sing. Nalika canine lan manungsa sing nuduhake pekarangan, pantai, Frisbees lan tilase, donya tabrakan. Aku bakal ora biso dilalekke yen aku ndeleng siji liyane Kangal diijini kanggo roam watara unfettered mung amarga iku panas dina. Lan aku kaya asu. Iku sing nduweni sing nggawe wong katon ala. Dadi, Pamilik, kene aturan sandi etiket panas kanggo asu lan mine.

1. AJA supaya asu nguyuh ing hydrangeas pepadhamu kang. Pepadhamu wis ngginakaken kathah wektu lan gaweyan kanggo nggawe Garden Bloom dheweke lan cipratan asu iku ora apa kang temenan nalika dheweké ngandika kembang needed mbanyoni dina iki.

2. AJA supaya pawarto asu ing pekarangan ing taman. (Aku kudu ngomong sing kabeh pawarto asu kudu tansah njaluk ngangkat munggah, kajaba sing manggon ing wilds Alaska? Minangka Amerika apa seneng ingatase hak bebas kanggo supaya pawarto asu fertilize latar mburi dhewe, nanging banjur, Aku ora pengin ngerti sampeyan.) Mangsa panas, lawns park digunakake kanggo picnics, werni playing, lan umum lolling babagan. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan siji kepengin kanggo nggoleki ing awake dhewe sawise lolling bab ing pekarangan sawetara unidentifiable, utawa Samsaya Awon sawetara inti banget dikenali lan smelly.

3. AJA supaya asu kepencut ing asu liyane utawa ing Pumas anyar kanca. Iku ora becik lan njijiki. (Sanadyan siji bisa argue sing $100 tenes shoes pantes drool sethitik) Lan Kejabi, drooling asring gejala saka thirst, supaya dadi manawa asu iki njupuk cukup banyu. Mungkin iku mung salah siji saka wong-wong asu sing ngiler kathah. Ing salah siji cilik iku proyek kanggo ngilangke drool adoh sadurunge wis kasempatan kanggo drown a Black.

4. DO supaya asu seneng nglangi ing blumbang, nanging mung yen sampeyan ana kanggo nonton kanggo safety kang, blumbang iku dhewe, sampeyan ngresiki munggah rambut lan sampeyan ora ngidini wong kanggo melu ing perang pitik utamané yen wong iku tak sampeyan ing pundak.

5. DO njupuk asu menyang pantai nanging ora supaya pawarto dheweke banjur nutupi karo wedhi. AJA supaya dheweke mbukak liwat anduk ngirim wedhi menyang pasuryan. AJA supaya nglangi dheweke banjur goyangake dhéwé mati cedhak sunbathers. DO njupuk asu satus meter mudhun pantai lan supaya Surf dheweke kanggo isi ati dheweke.

6. AJA supaya nglangi asu ing blumbang sing ora menowo karo. Sampeyan bisa nindakake bakteri utawa penyakit. Ora kanggo sebutno sing alligator kaya siji sing ketemu bubar Central Park Harlem Meer, titik populer kanggo siram asu. Dadi sadurunge sampeyan supaya nglangi asu ing blumbang sing ora dingerteni, sampeyan nglangi ana pisanan dadi manawa iku oke.

7. DO lelungan karo asu nanging ora nganggep sing mung amarga hotel ngidini asu, sing everybody ing hotel iku wong asu. Ing kasunyatan, nganggep oleh iku wong asu, lan sampeyan bisa entuk bali. Coba supaya barking kanggo minimal (asu banget), tansah tetep asu ing leash, lumaku dheweke seneng lan tip generously.

8. DO njupuk asu ing hikes nanging tetep asu ing leash wong ora njaluk ilang lan ora trip fellow off. Iku terjun dawa saka ndhuwur Grojogan Yosemite, grojogan.

9. AJA njupuk asu kanggo partai blumbang utawa bakar-bakar tanpa takon inang pisanan. Cukup amarga iku panas lan misale jek ateges kanggo ninggalake dheweke ngarep kuwi dina ayu, AJA njupuk asu karo sampeyan nang endi wae kowe. Sampeyan ora bisa ninggalake dheweke ing mobil (iku nemu cara panas banget), lan panjenengan ora bisa ninggalake dheweke ing trotoar disambungake menyang Pole (ing yelping lan nangis Ngerjain tentrem, ora kanggo sebutno Jeng Panjenengan bisa njaluk dicolong). DO ninggalake asu ing ngarep yen sampeyan ora arep nang endi wae cocok kanggo asu. Dheweke ora bakal sepi. Dheweke bakal ngucapke matur nuwun. Dheweke ora kudu nggawe Dhiskusi cilik.

10. AJA nyukur rambute asu kang, awit kowé mikir kang panas banget. Sing disebut anthropormorphizing, kang jenis tartamtu saka doggie torture sing kalebu nanging ora winates kanggo nggawe wong nyandhang dugi lan booties. Rambute A asu kang tansah dadi kelangan ing dina panas lan anget ing gedhe-gedhe kelangan. (Yen sampeyan ora ngerti iki, monggo cepet kanggo toko buku lokal lan njaluk dhewe sepisanan care asu, bebarengan karo buku anyar, Dog Walker)


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio