Carane bisa Titik sing palsu Online Gambar Dating?

dianyari pungkasan: Dec. 07 2019 | 3 min maca

Pitakonan

“Lah Kowé kok ngerti sing profil punika nyata lan ora soko arupi kanggo njaluk sampeyan kanggo nggabungake dating site online? Aku njaluk persil email saka dating site supaya aku melu iku, lan banjur email mung mungkasi. Apa munggah karo?”

– Anonymous

Ing Jujur Jawaban

Kanggo supaya ora apus Free online, totohan paling iku kanggo kelet karo Camping Free online utama sing wis watara kanggo sawetara taun lan duwe basa anggota gedhe. Padha ora ngakeni iku, nanging aku wis wong katon sawetara pad situs gendakan cilik utawa luwih cetha '’ situs web karo profil palsu lan malah pindhah dadi adoh minangka kanggo ngirim pesen menyang anggota saka iki 'palsu’ wong ing ngarep-arep saka ngasilaken kegiatan liyane ing situs.

Sing luwih gedhe, luwih apik Camping gendakan dikenal ora duwe alesan kanggo nindakake iki lan umume duwe karyawan kang proyek iku kanggo ngawasi akun anyar lan ganja metu spammers lan saka Scammers. Situs gedhe uga duwe gambar umum kanggo nglindhungi, kang dianggo ing sih. Yen Suspect wong saka kang spammer utawa scammer, priksa manawa sampeyan laporan mau langsung menyang tim dhukungan website kang.

Apa pesen mungkasi sawise gabung?

Ana kabeh jinis alasan sing wong nyata bisa uga ora nampa pesen lan akeh wong duwe apa-apa kanggo nindakake karo sampeyan wong. Mungkin padha tak tenan sibuk, kutha kiwa ing vacation, utawa mutusaké sing Free online namung ora bab sing. Ing bab punika penting kene ora kanggo njaluk pundung. Ana persil liyane iwak ing segara.

Aku nyaranake nyoba kanggo ngirim sawetara pesen liwat Course saka sawetara minggu sadurunge panentu kanggo menehi munggah tanggung. Lan banjur, yen sampeyan isih ora kene apa-apa, nerusake.

Ana kahanan wong olahpesen sampeyan bisa uga a scammer nyoba kontak sampeyan punapa mawon kanggo alesan. Akun sing asring ketemu lan mungkasi cepet ing situs gendakan utama. Supaya dening wektu sampeyan respond, akun Mbokmenawa wis dibusak.

Sampeyan bisa uga njaluk wink saka cah wadon sing paling ora bener anggota situs sing mbayar, Situs sing. Yen sampeyan melu menyang pesen dheweke bisa uga ora bisa nanggapi kajaba aku payso lan dheweke bisa uga ora cumadhang kanggo apa sing. Yen dheweke iku ora gelem mbayar kanggo ngomong karo sampeyan, banjur dheweke iku ora worth wektu tho. Pindhah menyang girl cute sabanjuré ing dhaftar Panjenengan.

Panji Red. Carane bisa ngerti wong nyata saka saka Scammers?

“Panji Red” sing ditetepake minangka iku sethitik sing sampeyan bisa katon ing profil wong sing nunjukaké profil uga palsu. Senajan ana tenan ora cara kanggo ngerti manawa yen profil nyata utawa palsu, ana sawetara panji abang sing ngirim nonton metu kanggo.

Kene sawetara conto apa tegese nalika aku ngomong “panji abang”.

– Wong ngajak sampeyan kanggo mriksa dheweke metu ing situs web beda. Iki isih bisa profil nyata, nanging bisa uga uleman kanggo mlebu menyang situs porno.

– Yen wong wadon sing wis tau ketemu, dikirim sampeyan pesen sing arang banget maju lan flirty, dheweke uga mung dadi model porno utawa cam girl nyoba kanggo nggodho sampeyan ing situs dheweke, utawa perek nyoba kanggo njaluk klien.

– A wong Looking gedhe tenan utawa wadon (kita lagi ngomong kualitas super model) dikirim sampeyan pesen sanajan sampeyan wis ora malah uploaded foto utawa kapenuhan metu profil Panjenengan.

– Ing grammar ing profil punika banget miskin kualitas lan muni manca. Ana akèh sing spammers, asring saka Rusia lan Nigeria (lan akeh liyane panggonan), sing khusus target Camping gendakan lan Camping jaringan sosial, kayata MySpace lan Friendster.

– Yen wong Panjaluk informasi pribadhi kayata nomer telpon, alamat, utawa jinis liyane samubarang informasi pribadhi utawa financial, padha bisa mung bakal nggunakake dating site kanggo ngumpulake informasi digunakake kanggo nyolong identitas utawa sawetara scam tembe liyane.

– Yen kanggo maksud apa alesan, wong utawa pesen misale jek 'apik dadi bener', iki sing nggusah sampeyan sing ati-ati.

Aku ora ngandika yen sampeyan tau ngirim respond to pesen sing ketemu karo kritéria kasebut iku, nanging yen sampeyan nindakake, kudu ngati-ati!

Sampeyan bakal nggoleki yen sampeyan mung nggunakake pangertèn umum. Elingi, online utawa ora, aturan donya nyata isih aplikasi.


Back to Top ↑

    © Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio