Klamben Kanggo Pisanan Tanggal

dianyari pungkasan: May. 25 2018 | 4 min maca

Kita lagi kabeh korban fashion kongkalikong grand: wanita thukul kang digawe kanggo pracaya padha wis ora tak pitunjuk minangka apa kanggo nyandhang! Cara liya sampeyan bisa nerangake proliferasi lan popularitas saka Makeover lan gaya pitutur nuduhake televisi? Kita wis musna saka ibu kita shrieking, 'Sampeyan lagi ora ninggalake omah ing!’ wanita unsuspecting kang fashion 'PUNK'D dening gaya kabel nuduhake. Kabeh iki unsolicited, durung 24/7 saran wis kita liya-ngiro-iro wardrobes kita lan kemampuan kita kanggo njaluk disandangi kanggo bilih acara kabeh-penting: Pisanan Tanggal. Nanging sampeyan pancene kudu sugih sampurna kanggo Snare lanang sabanjuré lawang?

Aku nggawe percoyo sing sandhangané ora nggawe wong wadon utawa nimbulaké wong tiba sirah liwat tumit kanggo lady in Manolo Blahniks. Aku wis durung krungu wong ngomong: 'Aku ambruk ing katresnan karo dheweke nalika pisanan aku weruh dheweke ing Calvin Klein panas sugih . . . Kowe elinga siji, madu, karo tombol mudhun mburi.’ Liyane kamungkinan wong ngelingi kang diaktifake kanthi ningali ing salah siji saka lawas shirts tombol-mudhun marang.

Isih, Aku duwe owahan pengalaman pisanan tanggal lan aku wis wis nuduhake sandi pawings panicked liwat kamar looking kanggo 'sampurna’ kontemporèr kanggo sing sore dhisikan metu. Aku uga wis ngginakaken taun ngisi pasangan ing hookups dhisikan sing, lan kombinasi karo past fashionista sandi, Aku wis teka munggah karo sawetara aturan pangertèn umum kanggo sukses klamben pisanan tanggal.

1. Aja nganggo ireng. Iku cukup wis peteng ing klub sing, restaurant utawa bioskop film sampeyan bakal mbokmenawa angin munggah ing. Misi iku kanggo ngadeg metu, ora campuran karo sakcedhake. Kejabi, jajak pendapat resmi sandi wong lanang siji ketemu sing padha golek werna babar blas nekat lan mboseni.

2. Aja nganggo kakus. Iki ora wektu kanggo lapisan kaos favorit ing ngisor sing jaket nggantheng sampeyan mung ora bisa nolak saka mall lan surat karo tali sanad lan mutioro. Kanthi sing Candy mripat akeh, wong bisa duwe alangan babagan penggambaran metu ngendi fokus. Sampeyan lagi nyoba kanggo menang kontes pribadine, ora 'Runway Project.’

3. Aja nuduhake munggah ing apa-apa sing ndadekake sing katon kaya sing wis kebungkus, bengkong utawa disambungake munggah ing knots. Iki mung ndadékaké kanggo salah-cara mikir ing bagean kang, kayata, 'Carane wong dheweke njaluk menyang sing njaluk-up . . . lan carane aku mestine kanggo njaluk dheweke metu saka iku?’ Kejabi, mbuwang metu diwenehi saka bayangan budak siji pribadi ngebentuk cara kakehan informasi ing tanggal kapisan.

4. Fokus ing looking gedhe ndhuwur ing bangkekan. Kemungkinan, paling ing wayah sore sampeyan bakal njagong mudhun. Nglampahi sumber daya di pun tampilaken gambar cantik kang bisa ndeleng. Menehi wong soko kanggo pirembagan bab: blus ing werna gedhe, ndhuwur uga-digawe sing nuduhake mati pundak, utawa jeweled anting sing nyekel cahya. Dheweke uga ora kudu ngerti fashion, nanging paling wong ngerti apa padha kaya ing werna lan manéka: sing werna ing sampeyan, ing wangun saka klambi ing kurva Panjenengan.

5. Ngisin werna. Sampeyan ora kudu sugih ing cipratan TECHNICOLOR, nanging werna sethitik watara pasuryan bakal nggawa metu mripat lan eseman Panjenengan. Ing iyub-iyub tengen bakal nggawe sampeyan katon rosy nalika sampeyan aran gerah saka pangan utawa soko kang ngandika. Wong tresna abang – engine geni Cherry tomat kanggo raspberry abang sugih. Sensuality lan dikarepake kecanggihan sing milih ing iyub-iyub cocok kanggo muni kulit. Nganggo iyub-iyub teken. Gunakake hue sugih kanggo njaluk munggah cedhak lan pribadi.

6. Pas lan ngarih-arih. Aja padha sumelang ing bab ukuran. Fokus ing Pas. Nalika sugih ing sampeyan ngirim pas sampeyan lan ora ukuran maye Panjenengan. Aja nyata: kita kabeh duwe tas aku ora pengin nindakake lan nggulung kita pengin bakal muter adoh. Ing bab punika penting kanggo Master seni nyamarake lan nandur modal ing aset. Nalika sugih sing lying ing lantai, Aku njamin sampeyan iku ora bakal looking ing ukuran ing label.

7. Pamungkas, tanggal kapisan ora padha mbukak amba. Adji fitur paling, nanging ora kabeh wong bebarengan. A neckline plunging ora perlu saingan karo rok dhuwur thigh. Kurang luwih. Kurang sampeyan nuduhake saiki, luwih sampeyan bakal duwe kanggo mengko.

Nyolong LIFE THIS: Kaos Diary

Kula kanca Heather tansah Polaroid gambar dhéwé ing klambi dheweke favorit. Dheweke siap ngakoni kanggo gadhah liyane sandhangan saka dheweke bisa elinga, supaya dheweke wis netepi rekaman persediaan fashion dheweke lan apa katon apik ing dheweke. Nalika dheweke dadi Shopping dheweke njupuk sawetara foto bebarengan kanggo inspirasi lan moderat. Sampeyan bisa njupuk dheweke idea siji langkah luwih lan nggolongake katon favorit. Wigati kang miturut Interview favorit, jot mudhun kang sugih ndadekake sing aran kaya yuta duwit lan sijine bebarengan koleksi ngimpi gaya pisanan tanggal.

Kene sawetara Panuntun gaya ing ngono sampeyan lagi ora percoyo fashion savvy dhewe. Uga, sampeyan bisa nemokake tips haute liyane ing www.thelastsinglegirlintheworld.com.

Shop kaya pro ing huruf fashion donya karo Endi kanggo Wear 2005 Panuntun kutha beda: Las Vegas, New York City, Paris, Italia (Florence, Roma, Milan), San Francisco, Los Angeles lan London

Peer televisi: Nonton sawetara episode saka Apa Ora Wear. Iku nyenengake lan sampeyan bisa nglipur dhewe dening matur: 'Aku bakal ora nyandhang sing!’ Salah siji ing Inggris utawa versi Amérika bakal menehi wani nyerang kakus lan rethink gaya.


Back to Top ↑

    © Copyright 2018 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio