Carane bisa aku Aja Conversation Mati Zone banjur Tansah Saka Striking Out?

dianyari pungkasan: May. 26 2018 | 3 min maca

Pitakonan

“Aku njaluk macet nyoba kanggo miwiti obrolan. Absolute nggawe bisu drive kula edan. Ès mbobol aku ngomong biasane ends munggah kang soko tenan bodho.” – Anonymous

Ing Jujur Jawaban

Kita wis kabeh wis ana sadurunge – sing nggawe bisu kikuk sing occurs nalika sampeyan wis mung ketemu wong lan ora duwe idea apa ngomong…

Cukup gambar iki ing atine… Sampeyan wis mung ketemu wong anyar lan sampeyan sethitik yakin apa ngomong kanggo nggawe apik dhisik kesengsem. Mungkin sampeyan sethitik isin lan kathah gemeter! Mungkin sampeyan mung kesel saka dina dawa ing kantor. Preduli, sampeyan rampung macet lan ora bisa mikir saka bab siji pinter ngomong. Kanggo nggawe prakara Samsaya Awon, tanggal wis ora ngandika apa-apa salah siji.

Iku “Tanggal FIRST Zone SEDA MANEH!” – Pitulung! Wong ngomong soko… apa-apa… Cepet!

Apa mesin fax luwih articulate sing?

Aja, mesin fax mung duwe protokol diadegaké kanggo tanggal pisanan. Mikir bali menyang wektu suwene sampeyan faxed document kanggo wong. Mesin fax ndadekake sambungan menyang mesin fax liyane, banjur sampeyan krungu kabeh jinis ngawur sadurunge document wiwit arep liwat.

Apa sampeyan tau wonder apa sing kabeh babagan? Inggih, loro mesin fax Sejatine matur hello lan setelan sing muni obrolan, carane cepet lagi arep diajak, apa basa lagi arep kanggo nggunakake, lan carane dawa lagi arep ngobrol. Iku banget padha karo sing sawetara menit pisanan karo tanggal.

Sampeyan lagi njupuk kanggo ngerti wong account anyar

Sampeyan lagi njupuk sing dipigunakaké kanggo pola wicara lan basa awak

Sampeyan lagi babagan penggambaran metu raos sing saka banyolan (kang bisa lan saka dhewe ngganti muni obrolan rampung)

Sampeyan lagi nyoba kanggo nemtokake maksud sing. Apa wong pancene loropaken? Sampeyan bisa dipercaya wong? Apa ateges sampeyan gawe piala sembarang?

Apa tenan, nemen kaya wong-wong mau?

Sampeyan mung perlu kanggo ngleksanakake pribadi ingkang tanggal protokol dhewe.
Iku penting kanggo elinga yen apa wis ngandika sak sing sawetara menit pisanan ora tenan prakara. Apa penting punika kanggo netepake dhisikan sing, sambungan loropaken karo wong liya.
Kene sawetara Komunikasi 101 tips for Miwiti ing sikil tengen.
Dadi loropaken lan genuinely becik

Nuduhake badhan kanggo raos wong liya

Saestu ngrungokake wong – katon mau ing mripate (Aku ngerti sing siji angel nanging sampeyan bisa nindakake iku.)

Sing paling gedhe, nanging apa Aku pitutur? Apa ana mbobol Ès dikemas kaleng kanggo saben wusana?

Ora persis, nanging ana tansah soko sampeyan bisa ngomong kanggo ngenthengake nggawe bisu kikuk.

Gagasan-gagasan puniki bisa ngirim ing kahanan sing paling pisanan tanggal.

Takon bab dina sing… Carane iku?
Takon bab karya sing… Apa padha nindakake? Pripun padha kaya iku?
Takon bab pets lan anak. Carane akeh? Nama? Abad?
Aja padha duwe apa-apa sing padha kaya yèn lagi ora digunakake? Toys? Olahraga? Etc.

Aku ngerti swara iki rodok umum, nanging idea konco iki pitakonan prasaja kanggo golek soko sing loro seneng lan aran nyaman ngomong bab. Mugia, sampeyan bakal nemokake sawetara bab sing sampeyan wis ing umum.

Nanging, iku penting ora njaluk banget pribadi cepet banget . Tampilake kapentingan, lan takon pitakonan luwih probing, nanging ora dadi banget intrusive. Sampeyan ora pengin ajrih wong liyane mati.

Supaya apa aja kita beku munggah ing tanggal kapisan? Ing kasus paling, sing kasepen ora adil (kang asring bisa nimbulaké gupuh kanggo sawetara), adhedhasar wedi. Ya, wedi…

Wedi sing bakal ngomong soko tenan bodho

Wedi sing bakal duwe apa-apa ing umum

Wedi yen wong liya ora kaya sampeyan

Wedi kang sijine ing titik kanggo nindakake

Pripun ngatasi wedi YOUR?

Senajan ana ora mantra sing bakal nylametaké panjenengan saben wektu, ana solusi kanggo masalah. Njupuk wektu sethitik sadurunge tanggal teka munggah karo pitakonan sawetara prasaja lan umum sing bisa takon utawa muji yen sampeyan bisa uga bisa kanggo nggawe. Nulis mau mudhun ing Piece saka kertas. Tansah Piece saka kertas ing dompet utawa dompet. Sampeyan ora kudu duwe kanggo katon ing iku – namung gadhah karo sampeyan lan ngerti sing iku ana bakal bantuan sampeyan ngelingi.

Yen sampeyan njaluk tenan macet, alesan dhewe kanggo restroom lan katon ing sheet ngapusi Panjenengan. Nalika bali, kowe mesthi bakal ngematake tanggal karo pitakonan pemikir lan ngrawat Panjenengan.


Back to Top ↑

    © Copyright 2018 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio