Pengaruh pisanan – Jeneng panganggo

dianyari pungkasan: Oct. 15 2019 | 2 min maca


On JDate, Aku nyfunnyguy32 nganti aku diuripake kanggo mysterE32 ora Alasan nyoto. Ngomong apa sing bakal babagan monikers milih sandi, nanging padha ora muni kaya everybody liya. Mystery iku muter ing tembung nggunakake, temenan, tembung “misteri” lan dhisikan sandi kawitan. Aku bener njaluk muji ing saka wektu kanggo wektu. Nyfunnyguy ora bakal jeneng apik yen aku padha manggon ing New York, nanging, kanggo wong wadon ing Los Angeles, lan wong East Coast sing nyerat komedi basis apik kanggo miwiti pacelathon. Malah nalika aku iki sapisan dikenali dening jeneng panganggo sandi ing garis Santa Monica, “Hey, Nyfunnyguy!”, iku reaffirmed siji wigati, yen bab wadhi ñ iklan sandi wis efektif. Aku sangsi dheweke bakal wis ngandika “Hey, Mike1234” yen sing padha sandi jeneng.

Iku kaya jeneng panganggo lan berita sing Duri ing sisih saka akèh daters online. Maksudku, ora ana siji tenan pedhuli kuwi, aja padha? Kanggo sisih paling, Jawaban iki ora. Kajaba iku egregiously ala utawa ñ liyane arang ñ banget apik. A jeneng panganggo apik bener bisa miwiti pacelathon – Aku miwiti ngomong karo BePatientImBlond kanggo sing banget alesan. Aku wis ngewangi klien liyane (sing bakal tetep user-awaken), lan wis ora mung nandang gerah wong-wong mau saran gedhe ing profil sing, nanging kudos ing jeneng panganggo uga.

Browse liwat anggota sawetara rolas lan Count carane akeh jeneng panganggo ngadeg metu. Ora akeh, Aku pitutur marang kowe:. Kabeh amarga ana ora pikiraken utawa kreatifitas dipunginaaken ing milih siji. Nanging kok ora lunga mil ekstra? Pilih subyek sing paling dear kanggo sampeyan. Iku ora kudu ngomong kabeh bab sampeyan, utawa tenan apa-apa bab sampeyan. Cukup soko fun. Muter idea watara ing sirah, terus munggah kanggo cahya saka macem-macem ngarepke. Cepet utawa mengko, soko wis arep pop. Soko sing wis arep dadi jeneng panganggo panjenengan. Sing gedhe-gedhe sing paling apik biasane entenders pindho utawa muter ing tembung; njupuk menowo lan nggawe beda. Kaya Mystery, contone. Punapa mawon sampeyan suggest, ana makatên sing, yen ora lucu, jawaban.

Bowling? LuckyStrike.
Tarian? Two2tango.
Planning City? UrbanMiff.

Oh, teka ing! Temtu sampeyan lagi arep kanggo nulis UrbanMiff! Neraka, Aku mikir aku badhe nggunakake sing jeneng dhewe.

Jeneng panganggo iku kaget penting, ora amarga padha lagi dealbreakers, nanging amarga padha lagi secara harfiah Identity ing website. Lan apa ana wong kang arep TopekaTim nalika piyambakipun bisa JayhawksRock?

Kaya jinis boldface banget sing ndadekake sampeyan Pick munggah tabloid nalika sampeyan lagi ngadeg ing baris checkout Grosir, jeneng panganggo bisa duwe impact ing kaputusan kanggo katon ing. Kabeh iku isih padha, yen foto iku rata-rata, sing ngandani kula sing lagi ora arep katon ing wong sing digawe sampeyan ngguyu nggunakake mung siji baris? Kanggo mburi cethek saka blumbang kowe! Digarap liyane saka kita badhe barcarolles sawetara jeneng panganggo liwat kene.


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio