Apa Sampeyan lagi Isih Single – Get Over Iku

dianyari pungkasan: Nov. 15 2019 | 6 min maca

Aku wis sinau bab konflik Résolusi, Aku sinau saka Kenny Rogers. Aku elinga siji wengi bali 1977: Aku iki ilang, ngengingi botol, masalah nyebabake ing ngarep. Temtu, Aku limang taun, supaya sampeyan bisa ngomong sing aku ora ngerti sing luwih apik, nanging Kenny bakal ora nglilani kula mati pancing. Ing titik, piyambakipun biasane dikenal kanggo kang 1974 hit, Lucille. Nanging bir mili lan jam ticked, lan aku ngedika babagan carane aku 'd wis onomatopia karo lady sandi lawas, Kenny glethakaken iku kabeh metu kanggo kula minangka kosong minangka Texas panas langit.

“Sampeyan wis entuk kanggo ngerti yen kanggo Omaha, ngerti yen kanggo fold'em.”

Translation: Yen sampeyan lagi ing mburi rusak saka pitakonan, sing luwih apik kanggo mangerteni mati neraka munggah lan apologize.

A gendakan saka mine iki pancene stressing babagan jenis sugih apa kanggo nyandhang kanggo wedding kanca. Iku ana ing afternoon ana ing Agustus, supaya ireng metu, abang banget showy, lan putih ana sing ketok ora-no. Dheweke rampung munggah milih nomer sutra Lavender panas-looking, kang digawe kita loro seneng banget . . . nganti kita malmpah lan weruh dheweke iki disandangi kaya kabeh pengantin.

Iku ora masalah nyata. Masalah nyata ana sing aku ngguyu. Biasane amarga iku lucu. Mungkin bagean kula panginten sing kita bisa guyon cara kita kepungkur nyaman suntingan iki, utamané wiwit ana apa-apa kita bisa nindakake babagan iki. Uh uh. Ora mung iki sandi gendakan trauma lemari klambi mirip, nanging proses jocular sandi ndudhuk kula bolongan sing ukuran Grand Canyon. Sawise sawetara menit saka nyoba kanggo njaluk dheweke kanggo ndeleng sisih korek saka kahanan, Aku temen maujud sing mung bab aku bisa nindakake iki apologize profusely lan empathize karo plight dheweke. A sawetara dina lan kathah wutuh saka nangis mengko, kita digawe munggah. Nanging yen aku eling saran Kenny saka ing njaluk-pindhah, Aku wis disimpen kita loro kabèh akèh alangan.

“Ngerti yen kanggo lumaku adoh, ngerti yen kanggo mbukak.”

Translation: Yen sampeyan ora bisa setuju ora setuju, sampeyan lagi ing kanggo sawetara bengi banget dawa dibintangi ing langit-langit utawa turu ing kursi.

Panjelasan: Sarujuk kanggo ora setuju punika single bagéan sing paling penting Njupuk Over Iku, amarga ana ora arbitrator sing arep langkah lan penghargaan sampeyan nilai mung amarga sampeyan 65 persen tengen lan kang 35 persen tengen. Malah yen ana, sanajan sampeyan diitung munggah kabeh nilai pitakonan sing wis tau menang liwat kafir Panjenengan, gerah-informed pacar, apa sing bakal bisa apa karo wong-wong mau? Boten. “Menang” bantahan njupuk wektu minangka akeh menang 3,000 Karcis Skee-Ball — lan wis bab nilai padha karo. Dadi manawa sakepel saka dering Spider lan Superballs sing penting kanggo sampeyan, iku umume apik mung ninggalake piyambak.


“Sampeyan tau count dhuwit nalika sampeyan lagi Sittin’ ing meja / Ana bakal cukup kanggo countin’ nalika dealin ing rampung.”

Translation: Sugeng, sampeyan menang perang. Saiki dadi juara welasi lan tau nggawa serep topik maneh.

Panjelasan: Kadang iku langit-Motong. Panjenenganipun miwiti perang karo wong ing film. Panjenenganipun tak tahap lan digawe wong gemblung metu saka awake ing partai nedha bengi. Panjenenganipun kelalen sing wis plans kanggo nedha bengi lan kiwa nunggu rong jam. Ing kedadean kuwi, kang wis ana alesan justifiable. Iki ora ateges iku ora bakal nyoba kanggo nemokake siji, lan iku ora ateges ora bisa cobble bebarengan soko sing muni semi-cukup. Nanging punapa mawon motif kang, kang tumindak padha salah, lan iku langkah kudu munggah lan apologize. Lan sampeyan, kelas tumindak sing ana, kudu nampa njaluk ngapura lan supaya iku pindhah. Ora Ana allusions ora selaras kepungkur. Ora Ana nyimpen munggah amunisi kanggo mungsuhan mangsa. Lan mesthi ora komentar pasif-agresif. Sampeyan lagi tengen, kang salah, nerusake!

A saperangan Aku ngerti duwe sing nuduhake saka squabbles perkawinan. Siji sore, dina sawise pitakonan touchy sing padha sarujuk iki patched munggah, lanang teka ngarep karo rong bouquets kembang. Senadyan “tentrem” sing padha wis digawe lan patrap babagan, garwane tetep minangka Pissy lan watu-ngadhepi kaya kang wus mung skinned dheweke cat. Ora apik. Sawise sampeyan wis nggawe serep, sampeyan kudu supaya iku lunga, utamané ing ngarepe wong liya. Aku ngerti saperangan liyane kang garwa saya berated Bojone kanggo pilihan karir (writer), senajan dheweke nikah wong ngerti lengkap uga pagawean milih kang. Ora mung durung Gading Emas negatif dheweke mesthi mengaruhi kapercayan kang, nanging digawe everyone watara wong pol ora adil. Temtu, tembung “nuwun” ora waras kabeh, utawa ora saperangan saka bouquets kembang, nanging apa liyane bisa bisa nindakake sapisan kabeh wis ngandika? Apa Nilai ana ing hashing metu Jeksa Agung bisa ngetokake padha liwat lan liwat maneh?

Iku salah siji bab kabeh babagan enggo bareng raos, lan bab liya kanggo tansah ngalahake jaran mati menyang sawetara nyenengake, lim caket. Aku tau mbandhingaké sesambetan larang regane karo lim basis jaran, nanging Kenny ngatur, lan wiwit kang wis seneng nikah wiwit 1997, Aku sampeyan kudu ngrungokake marang.

Linda
Ana bab kayata incim sehat. Aku metokake dendam sehat marang: (1) sandi bank; (2) ing Columbia House Music Club; (3) wong sing tau marang kula truckload saka kawulo, nyebabake kacilakan sing njupuk taun untangle; (4) dokter kewan sing ora mlaku Care kanggo cat saka kito lan mengko sniped sing iku amarga panjenengané sibuk banget kanggo menehi kita kabeh informasi sing cocog; (5) salah siji saka profesor College sandi; (6) Kehakiman Scalia; lan (7) bocah sing ajeg plagiarizes nulis ing internet. Aku rak kabeh wong lan èntitas adhedhasar kepungkur (lan, ing sawetara kasus, aktif) misdeeds, lan aku ora lali iku. Aku ora bakal njupuk saka iku, Aku ora bakal katun marang platitudes babagan bygones, lan yen aku ndeleng apa wae mau mlaku-mlaku terus werna, Aku kerlip wong-wong mau dipikir reged kaya sampeyan ora bakal pracaya. Ora sing tenan bisa weruh Columbia House Music Club mlaku-mlaku mudhun werna, nanging sampeyan njaluk idea. Aku sinau dangu kepungkur sing kemampuan kanggo manggon peacefully ing alam semesta kang sampeyan duwe mungsuh bakal nylametaké panjenengan taun kasangsaran.

Nanging dendam marang wong sampeyan lagi mestine kanggo tresna, utawa kaya, utawa bakal related to? Sing ora dadi sehat. Wangsulan: Bab ingkang gedhe bab kang duka ing profesor College iku aku tau duwe kanggo ndeleng wong maneh. Ing kasunyatan, Aku ora aran perlu kanggo entuk resolusi raos ing sembarang sing kasus, lan aku ora aran kudu pangaksumo. Apa aku ngapura dokter kewan? Panjenenganipun boten apologized. Neraka karo wong! Kula cat seda! Bad ngerti!

Nanging nalika sampeyan aran kaya sampeyan wis digawé sewenang-wenang déning piyantun Care babagan, iku Urut saka kaya singing “Row, Row, Kubo,” ing everybody mangerténi carane supaya iku arep, lan oleh mangerténi cara graceful kanggo mungkasi. Lan yen sampeyan ora mungkasi, sampeyan bakal angin munggah gadhah sesambetan padha karo gendakan sing aku duwe karo sandi bank, lan pracaya kula, sampeyan ora pengin sing kanggo kelakon.

Temtu, cara sing sijine adoh nesu gumantung sebagéyan ing apa sing kudu digarap. Yen sampeyan entuk bejo, sampeyan bakal duwe obrolan jujur ​​bab iku. Sampeyan bakal bisa metu apa wae sing disebabake perang, lan sampeyan bakal aran nyaman sing masalah wis ditanggulangi. Resiko gedhe iku mbokmenawa “menang” pitakonan — sing bakal nindakake saka wektu kanggo wektu, ing pangertèn kang menyuling warata-metu, njaluk ngapura unqualified — banjur kroso kudu bali lan “teasingly” nggawa munggah liwat lan liwat maneh, sing ngirim ora. Kajaba sing seneng kang ngilingake kabeh sing wis tau rampung salah, mati munggah lan lali.

Iku alamiah luwih angel yen sampeyan expend akèh gaweyan, lan nalika iku liwat, sampeyan isih ora aran kaya sampeyan wis ditanggulangi apa-apa. Sampeyan wis wis ana panjelasan dubious, utawa sampeyan isih mikir kang ana salah lan isih mikiraken sing padha salah, lan ora jumlah wacana wis diganti pikiran sapa kang. Apa apa?

Kadang bab smartest kanggo takon dhewe iki: Apa bab awon sing bakal kelakon yen aku mutusake masalah kanggo tau mikir bab iki maneh? Women — utamané wadon sing wis tau cedhak, kanca-kanca lanang platonic — wildly underestimate kautaman saka “Oh, Allah kawula, badhe kurang ajar culake” ing dhaptar keluhan lanang babagan wanita. Yen aku padha kanggo Pick metu siji wilayah kang wong duwe kita ing kerugian, iku bakal dadi sing saka ora mikir lan ngomong urip metu kabeh sing mengkono nganti everyone melu punika husk pepe-metu. Aku tau tak menyang ijol-ijolan email nyedhaki digawe panas karo kanca lanang sing makarya ing kantor, lan iku lunga ing kabeh esuk, lan banjur ing bab 11:00, Dèkné sing ngongkon Aku siji sing ngandika, “We have kanggo dadi kanca maneh dening 11:30, amarga ngelingi, sing nalika kita kudu ninggalake kanggo nedha awan.” Lan kita padha. Bab! Perang liwat. Amarga iku iya dudu prakara, lan nalika iku ora nemen Matter, sampeyan mung bisa wara-wara iku liwat. Lan iku. Sampeyan bisa malah surak-surak “Bab!” yen sampeyan pengin, nanging supaya manawa wong mangerténi apa sing lagi ngomong bab, utawa sampeyan bakal oleh katon lucu.


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio