Yappily Ever Sawise: Are You Ready kanggo 'Family Campuran'?

dianyari pungkasan: May. 13 2019 | 3 min maca

Yen sampeyan wis diwiwiti partner pacangan fellow pet, sampeyan wis duwe bab ingkang penting ing umum: katresnan kanggo kéwan. Pets iku bagéyan saka kulawarga. Sampeyan mbokmenawa aran sampeyan lan pets sing menehi hasil paket; yen tanggal ora bisa njaluk bebarengan karo pets, iku wektu kanggo katon ing panggenan liya.

Yen pets tansah teka pisanan, carane kowe nggabungake hubungan katresnan anyar menyang gesang? Nduweni tanggal ketemu pets? Kaya tuwane siji, sawetara nduweni pet ngenteni kanggo ndeleng carane sesambetan dadi sadurunge nggawa kapentingan sing katresnan ngarep kanggo ketemu “pets.” Apa sampeyan kaya cara tanggal interaksi karo pet? Ora kanca anyar gawe gaweyan lan kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti pet? Aku krungu saka wong sing wis Bethet a, lan kang metu sought a behaviorist manuk kanggo manuk kang nampa gendakan anyar kang menyang basa “kumpul.” Wektu, gaweyan, lan tresna gendakan nandur modhal ing manuk kang ana salah siji bab-bab kang nggawe percoyo wong wadon iki “siji.” Padha kawen, lan manuk iki seneng.

Ora tanggal njaluk bebarengan gedhe karo kéwan, nanging nambani YOU kaya dolanan asu worn-metu? Senajan aku pracaya tresna kanggo kéwan iku indikator apik saka kemampuan kanggo tresna ing umum, kadhangkala siji partner uga aran “kelas-kapindho” menyang pets ing liyane. Iku penting duwe imbangan kene. Aku tau sumurup wong sing lavished tresno lanang lan upscale ngruwat deli ing asu, nanging verbally lan fisik dilecehke gendakan dhewe.

Wis sampeyan tau wis dijaluk milih antarane partner lan pet? Jawaban iki biasane kanggo njaga pet, lan supaya partner pindhah. Jenis A, partner maha bakal ragu-ragu kanggo menehi ultimatum kuwi. (Yen partner wis alergi abot utawa wedi pathologi saka pet, masalah iki bisa kerep bakal sampun mantun karo bantuan profesional, yen loro partners ana kekarepan.) Asring wong sing tanpa sampeyan milih sing insecure lan Ngontrol, lan ora bisa ngadeg “nuduhake” sampeyan karo pet. Padha ora ngelingi raos YOUR; mung dhewe. Salajengipun, malah yen awakmu ngomong pamit menyang pet, partner kamungkinan bakal njaluk cemburu prekara-prekara liyané: wektu karo kanca-kanca utawa kulawarga, latian, hobby, malah bisa proyek. Dadi ati-ati yen sampeyan lagi takon kanggo nggawe pilihan kuwi.

Questions for Loro Panjenengan:
– Apa sampeyan duwe cukup kanggo nyonggo sesambetan aside saka katresnan Teknologi saka kéwan?
– Pripun pets njaluk bebarengan karo saben liyane? Ora salah siji saka sampeyan duwe cats, manuk liyane? Sampeyan bisa mutusake masalah beboyo potensial saka pets ketoke kompatibel?
– Apa loro sing duwe views béda bab pets’ gaya urip? Contone, ora kang aran kucing kang kudu tetep ing jero ruangan lan turu karo wong ing amben, nanging dheweke banget pracaya sing cats kagungane njaba? Yen dheweke wis manuk lan ngeyel iku njaluk vegetarian Organic lan cahya lengkap spektrum, ora kang nimbang iki lan sampah overindulgent dhuwit? Yen saben wong drive kang njupuk asu karo wong, Panjenengan dheweke rak ambegan asu ing kuping dheweke?
– Njagong mudhun lan geguneman karo saben liyane babagan uneg-uneg. Iku bisa uga aran beboyo, nanging luwih apik kanggo nindakake iki cepet saka mengko, lan sampeyan bisa nemokake penting babagan tanggal sak diskusi: carane wong utawa dheweke copes karo subjek duweni potensi caket. Kemampuan kanggo mutusake masalah beda pendapat kuwi indikator apik saka hubungan langgeng.

Yen sampeyan lagi loro penyayang pet, sampeyan wis mati menyang wiwitan apik. Tansah garis komunikasi mbukak lan njupuk wektu kanggo seneng saben liyane (lan tanpa pets). Njupuk wektu kanggo lumaku ing mlaku, sniff ing ambune, lan babakan, meow, D_b, lan squeak kanggo atimu’ isi!


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio