Cara Tanggal Nalika Vereinslos

dianyari pungkasan: Jan. 12 2021 | 3 min maca

We manggon ing donya ing ngendi pengangguran dhuwur ing dadi akeh negara kabeh ndonya. And yet even with this quite universal problem in the lives of people there sadly still exists an ignorance and prejudice towards people who are out of work especially those who have been out of work for a while. Lan serat iki lan lack saka pangerten bisa dadi masalah ageng nalika nerangake ing donya gendakan.

Impressing is a keyword in the world of dating after all and that is what we are all trying to do in one way or another on a date whether it is by using our natural wit, dressing a particular way, or talking about our employment history but the trouble with this in our current economic climate is that we will get people who think we are “Spongers” or “Lazy” because we may not have had the luck they have had in finding a job. Padha bakal argue mesthi sing padha makarya hard kanggo njaluk proyek nanging titik wis dadi sampeyan kudu supaya ora teka mudhun kanggo luck saka apa juragan mikiraken sampeyan sing calon nengen utawa ora. Ora luwih saka sing. Cukup mratelakake panemume siji wong.

Aku nganggur kanggo patang taun ing iklim ekonomi atos sing Ireland sapunika lan aku iki terrified saka mulangi wong aku sing disenengi aku ana nganggur, awit wedi apa bakal padha mikir kula. But despite our fears, there are people out there who do understand what the world is like. Aku elinga mulangi wong aku tresna marang Aku wis nganggur kanggo patang taun lan ana tenan kelangan karo. Ing kasunyatan, he never even batted an eyelid about it and that was one of the many reasons why I fell in love with him. Panjenenganipun jenis, pangerten lan ora ana judgmental.

Temtu, not all guys are like this and I wish for all men and women out there that they were. Aku ketemu karo wong aku disenengi lan aku overheard wong ngomong bab wong nganggur ing cara unflattering. Sampeyan ngerti komentar snobbish biasanipun kaya "Sponger". Dadi bebener iku nalika kita kaya kanggo mikir sing gedhe-gedhe apik-looking bakal tansah dadi non-judgmental iku ora tansah bener. Lan iku angel yen padha supaya Pas meh padha nyawiji jins ceking sing!

Yen tiba ing katresnan karo wong sing wis mratelakake panemume, prejudiced tartamtu bab wong nganggur lan sampeyan dhewe sing utawa wis nganggur bisa dadi kahanan sing komplèks banget kanggo golek siji poto ing. Nanging sampeyan kudu ngelingi kanggo ngormati dhewe. Kasunyatan bilih sampeyan utawa padha nganggur mung bagean. Iku ora netepake sampeyan. Ana Gagal ing anggere sampeyan ngerti sing nyoba paling.

When I got my course it helped me to feel a lot more comfortable in situations where I would have to state what I do but when you have been a long time unemployed that feeling of will ask what I was doing before that does still haunt you and the truth is that it shouldn’t.

Sampeyan perlu kanggo pindhah menyang tanggal karo sirah dianakaké dhuwur. Dheweke uga duwe proyek. Sampeyan ora bisa. Dheweke uga wis makarya kabeh kang urip, sampeyan kudu ora. Iku tegese apa-apa. Panjenenganipun namung manungsa lan sampeyan mung lanang utawa wadon lan sampeyan duwe akeh hak ngomong apa sing disenengi lan kanggo tumindak carane kaya (Kasedhiya iku sopan mesthi!) lan aran kaya penting minangka wong ora amarga aku ngandani yen Mister lan dikirim sampeyan!


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2021 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio