Aku Wong I Like – Saiki Apa?

dianyari pungkasan: Aug. 22 2019 | 5 min maca

Dadi, sampeyan wis mlebu munggah kanggo saperangan saka Camping gendakan lan wis bener nemu wong sawetara ngene kaya kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti luwih apik… Mungkin malah tanggal. Apa apa saiki?

Inggih, sampeyan bisa sijine munggah profil Panjenengan lan ngenteni wong kanggo ngubungi panjenengan, nanging sampeyan bakal mbokmenawa oleh asil akeh sing luwih apik yen sampeyan njupuk inisiatif. Nalika sampeyan nemokake wong menarik lan aran nggusah ngomong “Hey”, aja isin! Wong sing bisa mung tresna kanggo krungu saka panjenengan. Sawise kabeh, padha digawe profil, kaya sampeyan, ing ngarep-arep saka patemon wong. Sampeyan mesthi ora bakal ngerti, kejaba panjenengan wis kontak mau lan ngerteni.

Ladies, aja isin – wong tresna supaya ngoyak!

Carane kowe miwiti kontak?

Cara sing paling umum kanggo hubungi wong iku karo email, pesen cepet, utawa 'wink'.

Aku nyaranake nyimpen olahpesen cepet nganti sampeyan wis diijolke sawetara email amarga menehi wektu kanggo mikir bab apa sing arep ngomong lan kanggo njaluk aran kanggo wong liyane. Sawise sampeyan entuk luwih menowo karo saben liyane, sampeyan bisa miwiti petung.

Yen sampeyan ora duwe anggota mbayar, sampeyan bakal paling kamungkinan bakal diwatesi kanggo nggunakake 'winks’ utawa 'mesem’ utawa soko padha. Iki pesen dikemas kaleng sing bakal ngomong kaya “Nancy punika kasengsem sampeyan” utawa “Joe winked ing sampeyan”. Big lan mesem sing cara cepet ngomong hello nanging drastis matesi kemampuan kanggo pique kapentingan wong kang. Iki nempatno kathah kang meksa ing gadhah profil apik banget amarga iku kudu nindakake kabeh ngomong kanggo sampeyan.

Email sing paling apik ing awal.

Emailing tanggal potensial punika kathah kaya mentel. Tujuan saka email pisanan kanggo njaluk wong-wong mau nanggapi, kanggo mbukak dialog. Sampeyan pengin njaluk kapentingan nanging ninggalake iku mbukak rampung supaya padha nanggapi maneh. Tansah email cendhak lan nengsemake. Liyane tip: ora ngirim barrage saka email kanggo wong siji, tindakake jangkah lan nyoba kanggo supaya munggah. (Yen padha ngirim 4 minggu, sampeyan ngirim 4 utawa supaya minggu.)

Dadi Carane Apa Panjenengan Tulis Sing Pisanan Email?

Nalika mbales kanggo iklan pribadi, nyoba kanggo dadi, uga, personable. Nulis ing paling taun utawa loro paragraf bab sampeyan dhewe lan apa sing kaya bab wong-wong mau utawa kanggo pribadi. Akeh saka prinsip nulis profil aplikasi email, kayata tetep positif, kang jujur, lan mbayar manungsa waé sing cedhak kanggo Ejaan lan grammar.

Ruang wong online banget macem lan bisa nggawe sampeyan aran kaya katresnan sing disabetake taruna, nanging ora paling ora muni kaya siji. Paling kita are looking for wong sing sethitik luwih diwasa, wong sing duwé potènsi kanggo kang partner umur. Nalika sapisanan miwiti sesambungan karo wong, ana apa-apa salah karo Flirtation, kang seneng, lan ngguyu, nanging supaya manawa iku ora liwat ndhuwur. Uga, aja miwiti dening pouring metu nyawa, mulangi wong utawa dheweke kabeh babagan Ex-pasangan utawa Ex-wujud liyane. Aja ngomong bab pribadhi kayata masalah financial, masalah kesehatan, utawa crita bab kulawarga dysfunctional Panjenengan. Iki turnoff ageng, lan cara banget kanggo ajrih wong adoh. Simpen sing apik Dhiskusi kanggo ana wayah wengi game poker utawa dina ing hairdresser. Yen sampeyan tiyang sepah siji, dicokot sing sethitik saka obrolan bab dicekel bocah iku nggoleki kanggo break Ès lan golek umum lemah, nanging elinga sampeyan nyoba kanggo mbangun sambungan romantis, supaya tetep iku banget minimal.

Tansah jujur!

Yen sesambetan gerakane maju, bebener bakal metu pungkasanipun. Iku adoh luwih apik kanggo dadi dhewe munggah ngarep tinimbang marang ngapusi boten sae ing awal, mung kanggo bakal ketemu metu lan duwe hubungan potensial tiba loro.

Tansah iku positif!

Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sapa kepengin kanggo ngirim pesen menyang wong lan ing respon, krungu kabeh babagan sing kepungkur gagal sesambetan, masalah kesehatan, utawa woes financial. Sampeyan bisa enggo bareng Doom lan gloom sawise sampeyan njaluk ngerti saben liyane sing dicokot sethitik. Utawa luwih apik durung, mung sijine kabeh kuwi sing konco sampeyan lan nerusake. Ana ora ana wektu kaya saiki kanggo miwiti seger!

Soko pujian sing ketemu menarik ing profil sing.

Iki ngendi iku penting kanggo maca profil wong. Phonepad menehi iku kanggo pirembagan bab. Contone, yen sampeyan ana wong wadon lan sampeyan nemokake wong menarik lan wis asu Labrador kaya, sampeyan bisa ngomong kaya, “Ana. Jenengku Maria lan Aku ngeweruhi ing profil sampeyan sing duwe Labs. Aku banget!” Saka ing kono, menehi gambaran Brief saka asu, sebutno sing seneng krungu bali, lan mlebu mati.

Aja komentar overtly seksual.

Aja teka ing kuwat banget ing pisanan karo innuendos seksual lan nyoba ora kanggo Komentar ing foto wong. Golek soko sethitik liyane 'jero’ kanggo Komentar ing, Mungkin soko padha ngandika ing gambaran sing.

Golek cara kanggo terus komunikasi.

Intine saka email kapisan kanggo njaluk wong kanggo sok dong mirsani lan nanggapi maneh. Aja menehi munggah kakehan informasi, nanging wong-wong mau cukup kanggo njaluk wong kasengsem. Sing nyoba kanggo njaluk obrolan arep, supaya takon pitakonan iku apike, anggere sampeyan ora takon akeh banget.

Sebutno iku sampeyan wis ing umum, lan takon utawa loro pitakonan bab mau.

Contone, nalika sapisanan miwiti olahpesen karo wong, sampeyan bisa takon, “Apa sampeyan nindakake apa-apa fun minggu iki?” “Aja duwe plans sembarang apik kanggo akhir minggu?” Iki bakal mbantu mangerteni sing luwih lengkap bab wong tanpa seeming kepengin weruh. Sawise sampeyan wis sesambungan karo wong khusus kanggo nalika, sampeyan bisa nggunakake pitakonan resik kanggo ndeleng yen sampeyan bisa nemokake lan bukaan ing wektu nalika loro sampeyan bisa ketemu.

Coba supaya aksara dawa karo sethitik rincian sing bisa dianggep mboseni.

Tansah iku kanggo titik, nanging nyoba kanggo supaya pribadine kawentar liwat. Banjur, aturan apik saka jempol “muji lan pitakonan.” Lan pujian earnest ing hasil wong, nulis gaya, utawa gol urip bakal ngomong kathah.

Here are a saperangan saka apik, topik wiwitan Ès bejat:

Yen sampeyan manggon ing wilayah padha, Komentar ing wilayah, utawa soko hubungane iku. Yen sampeyan ora manggon ing wilayah padha, sampeyan bisa takon babagan ngendi lagi.

Musik lan film uga apik obrolan-wiwitan; paling everyone senengane sawetara jenis musik utawa film.

Mungkin sampeyan lunga menyang College padha utawa luwih apik durung, sekolah saingan. Poking fun ing sekolah-sekolah saingan tansah cara sing nyenengake kanggo break Ès.

Lan mlebu pisanan nyata jeneng…

Yen sampeyan bisa tengen iki, wong bakal ngubungi panjenengan bali. Elingi, malah yen sampeyan njaluk respon, sampeyan bakal kudu tetep kapentingan sing. Ing email sing tindakake, supaya takon pitakonan lan tetep complimenting (nalika isih jujur ​​lan positif). Nalika sing aran nyaman, sampeyan bisa nerusake menyang formulir liyane intim komunikasi kaya olahpesen cepet, telephone, lan pungkasanipun, patemon ing wong.

Yen dina dadi dening lan wis ora krungu saka wong-wong mau, tinimbang inundate kothak layang individu karo pesen, ninggalake siji singkat, pesen manis sing nyedhiyani Petunjuk cilik kanggo pituduh utawa marang dheweke kanggo reply.

Elingi…

Aja menehi metu jeneng lengkap, alamat email pribadi, utawa nomer telpon ing email dhisikan iki; ngenteni nganti sampeyan lagi loro kasengsem lan iku nyoto sing iku arep nang endi wae.


Back to Top ↑

    © Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio