Top 10 Blunders Photo

dianyari pungkasan: Sep. 15 2019 | 3 min maca

Dipuntedahaken dhaftar ora-tulisan iki nyawiji saka pitakonan karo long-wektu daters online lan bisnis eksekutif lan staf dhukungan saka pirang-pirang layanan online gendakan utama. Apa baris ngisor? Siji bagéan sing paling penting Free online carane nangani tumindak prasaja sing makili dhewe karo foto.

1. Ora mosting foto ing kabeh. Ora masang foto ing kabeh iku biso dibantah salah paling serius. Sampeyan kudu duwe soko kanggo ndhelikake yen foto iku papan kothong. Dipercaya kita, everyone mikiraken supaya. Lan sing tembung jaundiced “nyuwun Gambar sandi” wis mungel cantik pincang dina iki. Njlentrehke dhewe ing tembung pincang, banget.
Online blunders dating photo - Top 10

2. Ngirim foto sing luwih saka 2 utawa 3 lawas taun. Yen sampeyan kakehan lawas saka gambar sing wis setya dosa “umur cukur” online. Iki wis dijamin kanggo nyelehake hubungan ing lemah shaky saka wiwitan lan biasané cepet “menehi hasil mbobol.” Tau wonder apa sing kaloro ora tau mengkono? Iku totohan manawa padha ora pitutur marang kowe yen sampeyan “umur dipun cukur”.
Online blunders dating photo - Top 10

3. Apa sing sethitik tokoh ing latar mburi sampeyan? Yen gambar punika cilik sing ora bisa katon cetha sampeyan kudu korban-ora nyenengake utawa duwe soko kanggo ndhelikake. Blade. Get foto nyata saka dhewe. Kita wis wis katon Yosemite – ing wong.
Online blunders dating photo - Top 10

4. Compromising kanthi nggunakake foto karo expression aneh utawa Goofy. Yen mung nyedhaki nutup munggah, kinda’ Gambar cetha sampeyan duwe dhewe katon kaya sampeyan mung smelled soko unmentionable, iku wektu kanggo foto sing luwih apik. Malah prosa dening Shakespeare ing profil ora bisa ngatasi ala dhisik kesengsem digawe dening mabuk, utawa Samsaya Awon, dreaded sing “menjangan ing lampu mobil” katon.
Online blunders dating photo - Top 10

5. Apa sing – utawa salah siji ing sisih kiwa sampeyan – utawa salah siji ing latar sing? Yagene kowe padha ngambung wong aneh-looking ing pipi? Sing sing wong karo tangané ing bokong? Apa sing tuwane? Yen kita duwe kanggo guess utawa yen sampeyan duwe kanggo nerangake ing teks profil Panjenengan, iku paling kasep. Coba supaya mosting foto karo wong liyane saka sampeyan ing, utamané yen wong liya(s) iku saka jinis ngelawan, malah yen sampeyan mikir foto sing apik.
Online blunders dating photo - Top 10

6. Take Off sing koco tingal ireng. Arep rahasia sing kita? Playing Joe Hollywood?Ngagem koco tingal ireng mung tabet sampeyan duwe soko kanggo ndhelikake.
Online blunders dating photo - Top 10

7. Youat partai, sirah sakelekekan bali ngguyu, bir ing tangan, havingso luwih nyenengake sampeyan wis nggawe kita puke. Iku ora kita pracaya sing getdrunk lan katelu 5 bengi minggu, nanging kok ngirim kita njupuk kasempatan.
Online blunders dating photo - Top 10

8. Pitados ibu utawa sadulur kanggo pitutur marang kowe kang potret sing shoulduse online. Panjenengan ibu mikiraken malah Gambar goofiest Panjenengan looksabsolutely nengsemake. Tampilan punika prasongko, banget. Favorit sing photothat sampeyan mikir katon nemen, ora bisa apik tenan. Nanging, takon someoneof jinis ngelawan sing sampeyan nemokake atraktif kang potret sing shoulduse online. Sing langkah sing paling akurat siji saka photo'seffectiveness Panjenengan. Apa? Amarga yen sampeyan ngirim foto online, you'llbe impressing wong mung kuwi – utawa ora impressing wong-wong mau – a thousandtimes dina.
Online blunders dating photo - Top 10
9. Showingtoo akeh kulit. Iki bakal njaluk sampeyan mung respon salah yen wong wadon you'rea, lan biasane ora respon ing kabeh yen sampeyan wong. Ana areexceptions, nanging ora akeh.
Online blunders dating photo - Top 10

10. Nggunakake jepretan olo Panjenengan awit kowé mikir nggunakake professionalphotos punika “mbeling”. Nggunakake kualitas profesional photosis ing bab kawitan ahli Free online suggest apa yen takeyour Free online akeh. Sampeyan mesthi ora dipercaya kesehatan,sesanti utawa malah cukuran kanggo amatir. Kok dadi dipercaya gambar online kanggo siji? Nggawe kesengsem pisanan tahan karo professionalphotos iku cara wicaksana kanggo nyelehake pasuryan paling maju.
Online blunders dating photo - Top 10


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio