Bab

dianyari pungkasan: Oct. 29 2020 | < 1

Ana sworo cangkem sing akeh kita tumiba amarga kanggo paling bocah-bocah wadon part sing socialized dadi manis, accommodating, pasif, sopan etc. Nalika kita tuwuh munggah lan njaluk menyang sesambetan, akeh kita ora ngerti apa apa kanggo nanggepi Disrespect.

Iku sethitik kaya kita lagi beku. Cingak. Wagol. Saiki Apa? Inggih, ana persentasi saka wanita kang ora bakal sijine munggah karo sembarang wangun Disrespect ing sesambetan sing. Salah kedadean lan padha tanggungan. Mbokmenawa apike!

Nanging banjur ana liyane saka kita – sing salah siji njaluk sementara outraged utawa upset, nanging kaya pil pait – kita ngulu iku lan nerusake. Iki ora apike.

Ora ketompo carane akeh partners sampeyan bisa ketemu ing umur, ana sing mesthi ing paling sethithik sak requirement – sing dianggep karo bab saka siji dina nganti mburi.

Mangga madosi wilayah saka bab nalika…

1. You are intim. Kuwi kudu ngormati likes lan dislikes.

2. Sampeyan ngomong kanggo saben liyane. Dheweke ora kudu ngomong karo kowé kaya bapak duka utawa kaya sampeyan sing bodho.

3. Sampeyan alesan. Malah ing panas perang, sampeyan ora bisa ngirim disrespected. Yen bakal sing digawe panas – wong kudu lumaku adoh.

4. Panjenenganipun iku watara kanca-kanca lan kulawarga. Yen wong ora nambani kanca / kulawarga bab, banjur ora ngormati sampeyan. Padha extension sing.

5. Sampeyan pungkasan iku. Malah yen sesambetan punika liwat lan ana raos babras – kang kudu cukup bab apa sing durung nuduhake kanggo mungkasi utawa nampa mburi karo kelas.


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2020 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio