Nalika punika "Wektu Tengen" Kanggo Nguber A New Relationship?

dianyari pungkasan: Jan. 12 2021 | 3 min maca

Breakups sing angel. Preduli saka kang ends sesambetan utawa apa iku rampung, bisa dadi wektu emosi ngisor iki pungkasan kemitraan. Supaya sampeyan golek dhewe siji maneh lan kabeh gendakan donya bisa aran dicokot akeh banget ing kawitan.

Ana kaping sampeyan uga wonder nalika sampeyan kudu miwiti kanggo miwiti gendakan maneh lan susah, ana solusi gampang kanggo masalah iki. Everyone deals with breakups at their own pace so there is no specific timeline to follow in regard to pursuing a new relationship after a breakup.

Dadi sampeyan siap kanggo miwiti hubungan anyar, aken piyambak wiwitan gendakan? Kene sawetara tips kanggo mbantu ngerti yen sampeyan ana ing dalan kang bener:

Menehi dhewe wektu

Aku ora badhe ngapusi-breakups nyedhot. You might want to curl up into the fetal position on your couch with a pint of ice cream and Netflix for the company for a while. Njupuk wektu kanggo susah mburi sesambetan punika normal. Nalika nerangake emosi abot kaya heartache, iku uga njupuk sawetara wektu kanggo waras wounds Panjenengan. Nanggulangi karo pemisahan ing cara sehat lan diwasa cara paling apik kanggo menehi hasil lan maju maju karo urip Panjenengan.

Bisa ing dhewe

Asring nalika sesambetan mungkasi sing kiwa pitakonan kabeh. Apa tindak salah? Iku sandi fault? Apa bisa aku wis rampung beda? Stop punishing dhewe kanggo hubungan gagal lan mungkasi muter game nyalahke, minangka iku ora arep nggawe sing aran wae luwih apik. Nrima sing sesambetan ora bisa metu lan ora lingering ing raos Getun bakal bantuan sampeyan mindhah ing. Learning saka kesalahane cara paling apik kanggo ngerti apa sing arep metu saka sesambetan lan apa ora apa.

Njupuk wektu kanggo nyoba kanggo nambah dhewe lan nyoba iku anyar. Tau hobi sing padha kasengsem ing nanging ora tau nyoba? Now is a perfect time! Njupuk language, volunteer at a charity event, or even run a marathon. Pilihan telas. Try something new that makes you happy and just focus on yourself.

Cut kabeh hubungan romantis karo Ex

Sawetara wong sing bisa tetep kanca sawise pemisahan sing, nanging yen sampeyan nemokake sing mung ora bisa njaluk liwat mau lan tetep nyoba kanggo iku bisa metu, sampeyan bisa uga pengin Cut kabeh kontak karo wong-wong mau, malah yen iku mung sak wentoro. Iku hard kanggo mindhah nalika sampeyan supaya menehi dhewe pangarep-arep palsu sing ana isih kasempatan kanggo rekindle sesambetan. Ana wektu mudhun dalan kanggo dadi kanca, nanging nalika pemisahan isih seger ing atine, iku uga mung dadi luwih gampang kanggo njaga jarak Panjenengan.

Supaya mbalek dreaded

Paradigma sesambetan mbalek iku pakulinan sing perlu bejat langsung. Sampeyan bisa uga ngomong dhewe hubungan iki ora bakal mbalek khas, nanging bisa nguripake metu dalan sing tho, senadyan efforts paling. Sampeyan isih bisa reeling saka hubungan pungkasan lan kabeh raos abot melu, supaya uga dadi bingung dening nggawa sing raos lawas menyang hubungan anyar.

Nalika nerangake mbalek flings (I.E. gadhah jinis karo partners acak, kanca-kanca karo keuntungan, lan sapiturute), padha kudu mung nyingkiri. A hookup cepet bisa koyone kaya apike, nanging padha mung ora. Nggunakake jinis sembrono minangka liya saka kroso kurang sepi sawise pemisahan sing cenderung kanggo duwe pengaruh ngelawan; sampeyan bakal luwih saka kamungkinan aran adoh Samsaya Awon sawise kabeh wis ngandika lan rampung. Simpen dhewe heartache ekstra lan pass ing sesambetan mbalek / flings.

Sampeyan saestu aran siap kanggo mindhah nerusake

Nalika sampeyan ora maneh kudu lingering raos katresnan lan mundhut menyang Ex, wis mandegake obsessively mriksa kaca Facebook (ora ndalang sampeyan duwe ora), lan mandegake menehi dhewe ngarep-arep kanggo rekonsiliasi sampeyan bisa siap kanggo mindhah nerusake.

Aja ngrungokake iku watara sing ngomong nalika sampeyan miwiti ngirim gendakan maneh amarga sing keputusane punika pungkasanipun kagelar nganti sampeyan. Nalika sampeyan pungkasanipun aran siap ketemu wong anyar nalika panjenengan miwiti ngirim gendakan. This is your life, sawise kabeh, so don’t try to appease your friends and family by hopping back into the dating game when you are just not ready yet.


Back to Top ↑

© Copyright 2021 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio