Sapa Land On A Pisanan Tanggal?

dianyari pungkasan: Nov. 08 2019 | 3 min maca

Aja Call Me “Sugar”


A sawetara taun kepungkur, Aku banjur metu karo wong wadon telu ing saperangan saka minggu. Aku 'd mbayar kanggo kabeh, kalebu rolas bagel siji Minggu esuk nalika dheweke temen maujud dheweke 'd lali wallet dheweke. Dheweke generously ana kanggo Pick munggah tanggal sabanjuré.


Dheweke disebut kula ing karya dina sabanjuré marang kula dheweke krungu saka muter sing nyuworo kaya fun. Dheweke ngandika dheweke sibuk lan takon yen aku bisa mangerteni yen ana karcis kasedhiya. Ora masalah. Aku disebut téater lan sinau wonten mung enem kiwa. Apa wong apa? Ora menehi hasil amba, Aku tuku a Pasangan saka karcis lan figured dheweke 'd Pick munggah nedha bengi sadurunge kita tindak medal.


Sawise kita $40 meal, dheweke sijine mudhun dheweke mudhun kertu kredit lan tindak menyang jedhing. Nalika dheweke teka maneh, dheweke ngeweruhi sing aku ora sijine ing kertu kredit kanggo Pick munggah utawa pamisah mriksa. Senadyan kang dheweké mirsani bocah-bocah ing kula lan ngandika, karo ton saka venom lan ora shred saka ironi: 'Apa aku, mama gula Panjenengan?!’

Ya, kang wong ora tansah ingkang paling maringi hadiah ing donya. Nanging apa sampeyan badhe nindakake? Aku wis mandegake pemikiran bab apa “sing padha” lan wis mutusaké kanggo ngisin sistem Aku wis dipun warisaken. Ing sistem iki, wong kebayar unquestionably, lan yen wong wadon nawakake kanggo mbayar, kang wis mestine kanggo ngomong ora. Ing paling ing tanggal sawetara pisanan. Utawa anggere dheweke iku kang courted. Utawa Mungkin tansah. Iku gumantung ing wong wadon. We tau bisa ngerti kajaba kita supaya mudhun kita njaga lan ngidini dheweke kanggo Pick munggah mriksa. Lan banjur, iku kerep kasep kanggo mbecikake prilaku egalitarian Panjenengan.

Iki quandary kabeh tengen lan ora ana siji jawaban tengen. Minangka wong sing wis ing adoh banget akeh tanggal, Aku wis krungu kabeh crita saka loro-lorone lan saben amba. Nanging wiwit logika ora koyone njaluk akeh muter ing dunyo iki, Aku badhe dipun sawetara wektu pasuryan.

Apa wong ngomong:

Dheweke: Kuwi kudu arep kanggo mbayar kanggo kula.

Ya, lan, umume, sing cilik. Kang loman, utamané kanggo wong sing Care babagan, iku sawijining pangrasa luar biasa – tengen munggah ana, Aku marang, karo Duwe kabeh mbayar kanggo dening wong liya.

HIM: Dheweke ngarepake kula kanggo mbayar kanggo kabeh.

Ya, lan sing paling perintis sing diadegaké cara sadurunge sampeyan padha lair. Aja perang iku, mung apa karo eseman, nimbulaké yen sampeyan ora nggawe, sampeyan ora njupuk tanggal liyane.

Dheweke: Panjenenganipun ngirim mbayar, utamané ing awal.

Logika Iki sethitik dicier. Apa ngirim wong mbayar? Amarga iku Chivalrous? Nggatekna kakendelanipun sing diwiwiti ing wektu nalika wong makarya lan wanita ora. Women, secara harfiah, ora bisa mbayar. Mangkono, wong njupuk munggah mriksa sprung metu saka pendjalok, ora metu saka kebecikan. Iku wis awit wis disusun dadi Gentleman kang kode, kang dianggep ing rasa banget miskin kanggo pitakonan. Aku ora pitakonan, nanging ndeleng carane duka sampeyan sing aku malah nggawa munggah?

HIM: Nanging SHE takon kula metu.

Supaya apa? Yen etiket ngandika sing mbayar kanggo pisanan tanggal, lan dheweke ngarepake sampeyan kanggo mbayar ing tanggal kapisan, lan sampeyan bisa saged kanggo mbayar ing tanggal kapisan, banjur mbayar kanggo peduli pisanan tanggal.

Dheweke: Iku ora Matter apa kang ndadekake. A Gentleman tansah kebayar.

Yen wong ndadekake ton dhuwit, Aku bisa njamin sampeyan, iku bungah Absolute lan penggalihipun dhumateng kanggo spring kanggo saben ngombe lan spa perawatan pungkasan lan nambani kaya putri sampeyan temtu sing. Nanging ana prabédan amba antarane kang mirah lan kang miskin. Murah tegese wong nyuwun tanggal iku kanggo mbayar iwak nalika dhawuh pitik kurang larang. Miskin tegese wong wis alangan nggawe rent yen wis kanggo mbayar limang tanggal ing sasi. Sijine dhewe ing posisi kang: puniko hard kanggo nyalahke wong kanggo kepingin kir sulih.

Solusi punika, ora kaget, lan equivocation. Ayo dadi kabeh nyoba mangertos siji liyane. Guys, dadi loman sabisa, ora mung amarga dheweke ngarepake sampeyan, nanging amarga iku genuinely maringi hadiah kanggo “dadi wong” lan nggawe urip luwih gampang ing dheweke. Women, dadi simpatik kanggo mahasiswa grad utawa sekolah sing ora duwe sarana kanggo dadi Chivalrous minangka wong 'd kaya dadi. Sampeyan bisa uga ora mamas gula kita, nanging mangga ora njupuk kanggo diwenehake sing kita lagi ATM kang, oke?


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio