Paduka Njupuk The Partners Salah?

dianyari pungkasan: Oct. 11 2019 | 1

Ana akeh alasan apa sesambetan uga gagal. Bad wektu. Poto-sabatoge. Lan asring kaping–pilihanipun miskin.

Kita mbokmenawa kabeh wis guilty iki. Loro-lorone lanang lan wadon kerep bisa tiba menyang pola njupuk 'jinis padha’ partner, lan tau dianggo metu.

Apa? Amarga sing njupuk wong wektu salah sawise wektu. Ing kasunyatan, wong sing milih sing mbokmenawa diijolake. Wong sing padha – beda jeneng.

Lan sampeyan lagi milih wong sing padha iki mbokmenawa amarga sing macet ing mesin wektu!

Akèh kita tiba ing katresnan utawa duwe tresna serius ing wong nalika kita enom banget sing salah siji ora bisa metu utawa tau mawujud menyang hubungan nyata.

Sayange, akeh kita tau njaluk liwat sing sesambetan unfulfilled lan kita ajeg nyoba kanggo mbaleni iku. Kelingan mesthi.
We terus goleki iki wong lanang anyar kanggo menehi kita koyo sing kita felt saka katresnan pisanan, lan kita nyoba kanggo nurun iku kanthi nganggo cara akeh. Asring – kanthi nganggo cara akeh nglarakake. Contone sing kepincut mung…

1. Bad Boys
2. Pemimpi
3. Atlet
4. Flirts
5. Latino Class
6. Cantik Boys
7. Musicians

Tombol punika tembung ONLY. Elingi iki yen boten liya…Yen sampeyan kepincut kanggo mung siji jinis wong sing wis digawe tanggal nari gedhe nanging temenan iku pilihan miskin kanggo wong wadon sampeyan dina iki — sampeyan njupuk partners salah!

Elinga milih partner ora mung karo mripatmu nanging karo Intelligence Panjenengan. Pick wong sing ndadekake pangertèn kanggo sing sing dina iki.
Punika tombol.


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio