за Бриџит Sirtonski

Бриџит е слободен писател живее во Онтарио, Канада. Формално образовани во филмот, како и за односи со јавноста, таа пишува за различни организации, веб-сајтови, блогови и не-profits.She сака аналогни филм и трошење време со долга коса нејзиниот Чивава, Rockie.архив: Бриџит Sirtonski


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2019 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио