за Клер Кук

Најпродавани автор на Вариант и Сакај кучиња, голем филм во кој игра Дајан Лејн и Џон Кјузак. За да дознаете повеќе за нејзините романи и на филм, Ве молиме посетете ја веб страната на www.clairecook.com

Веб-страница: http://www.clairecook.com


архив: Клер КукВратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2018 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио