за Carisa Петерсон

Слободен писател, работат од провинциските делови на Колорадо Карпести планини во Alma, Колорадо (вистинската South Park). Таа има напишано за асортиман на центар за лекување на зависности и интерес веб-сајтови на жените, и таа е примарна, придонесува писател да Breckenridge, Backstage театар Колорадо “Lounge локални е” скица комедија.архив: Carisa ПетерсонВратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2018 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио