за Џенифер Фини

А доживотно писател, таа се надева дека нејзиното пишување ќе ги инспирира другите колку што ја инспирира да напишам. Моментално, кои живеат во Флорида со Beau, портокал ја Мачка мачка, таа се надева дека ќе се направи кариера за себе во пишување на еден ден. Преку различни и тешки животни искуства, таа се чувствува страстни за помагање на другите да го пронајдат својата среќа преку здрави врски. Додека се 'уште себеси се издвојат, таа е отворена за се обидуваат на сите форми на датира кои за возврат им помага хранат нејзините совети на други единечните. Таа е мудар надвор од нејзините години и со нетрпение очекуваме да се допира животите на другите.архив: Џенифер Фини


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио