за Џули Ричи

Врска и живот тренер за жените. Таа е специјализирана во помагање на жените кои имаат историја на лоши односи и / или модел на избор на погрешен мажи. Таа се чувствува страсно за поддршка на жените да се трансформира и да се среќни односи, едноставно затоа што таа се користи за да се биде жена, која имаше лоши односи и изберете погрешен мажи. Таа беше во можност да се скрши нејзиниот модел, а сега е среќно мажена за еден човек кој ја сака многу. Таа ги користи мешавина на алатки за промена на однесувањето и единствена и високо успешен пристап кон трансформација што таа има развиено во текот на годините за помагање на жените да се промени оваа област од својот живот. Џули во моментов е патување низ Европа со својот сопруг и нивното спасување Spaniel куче Чарли. Таа тренери своите клиенти преку Skype. Можете да дознаете повеќе на нејзиниот веб-сајт juliemarycarmen.com

Веб-страница: http://www.juliemarycarmen.com


архив: Џули Ричи


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио