за Карла М. Socci Somers

писател, графички дизајнер, и мајка на едно дете и еден белгиски овчар, Карла Socci Somers е мајчин Њујоркер кои се тргува во нејзиниот спуст скии за флип-апостолки, кога таа беше пренесен на Јужна во 2003. Таа има магистерска диплома од Универзитетот во Сиракуза во комуникација и Реторички студии се фокусира на Интерперсонални односи, и сертификат во управување со конфликти.

Преку нејзиното пишување, Карла сака да им помогне на луѓето да се подобри нивните односи едни со други, како и споделување живот лекции таа често се учи од неа многу паметни куче. Кога не пишува или дизајнирање нешто, таа ужива во читањето, стомачен танц, одење нејзиното куче, и трошење на онолку време колку што е можно на плажа. Можете да прочитате повеќе за Карла на нејзиниот веб-сајт: www.MyHighMaintenanceLife.com

Веб-страница: http://www.MyHighMaintenanceLife.com


архив: Карла М. Socci SomersВратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2018 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио