за Лесли Schnur

Лесли Schnur бил уредник и одговорен уредник на Delacorte Прес / Dell објавување на. Таа живее во Њујорк со нејзиниот сопруг и две деца и еден глупак од фондот за спасување на животните по име Мило. Ова е нејзиниот прв роман. Посетете ја веб страната на www.leslieschnur.comархив: Лесли Schnur


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио