за Лиза Рејнолдс

Лиза е од Ирска и мода студент. Лиза, исто така, го прави доброволно во добротворна продавница. Таа сака пишување, музика, читање и да оди на концерти и мјузикли. Лиза се чувствува силно и страсно за поддршка на жените и мажите кои се срамежливи, непријатно и нервозен. Лиза би сакале да ги поддржи овие луѓе не се во изразениот начин, но на искрен начин, бидејќи таа го разбира.



архив: Лиза Рејнолдс


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио