Дали и да правите за да го направиме првиот Запознавање Вовед

последен пат ажурирани: Мај. 13 2019 | 1

Како член на датумот Мојот домашно милениче, ќе добиете можност да се испрати воведна порака на вашата натпревари. Затоа, не се срамежливи; ова ќе игра голема улога во успехот на твојот онлајн датира искуство.

Пред да започнете, Еве неколку совети за тоа како да се избегне да доаѓаат во премногу силен или правење на читателот раболепнича…

На – Делува позитивно!

Весел, оптимистичка порака ќе убеди другите дека си прекрасен човек да биде со. Дали одите за некој кој се жали за својот поранешен веќе или некој кој е возбуден околу вас средба?

Не – Напишам роман

Неколку реченици ќе биде совршен, можеби дури и се фрли во шега или две? Но, вклучувајќи го и вашиот живот приказна ќе има луѓе затворање на пораката пред да стигнат до третиот став…

На – Вклучуваат некои детали

Најмување луѓе знаат она што го сакате ќе се намалат вашиот inbox надолу за членовите кои се во потрага за истата работа. Љубовта кон параглајдерство за време на викендите? Совршен, некој друг да го стори премногу!

Не – Бидете клише

Да ти може и да биде вид, грижливи, љубов, лојални итн. но ние сите го чуле. На читателот сака да знае за вас, им даде нешто што ги прави сакате да ви пишат од било кој друг.

Сега сте еден чекор понапред кон исполнување на својата иднина партнер (колку возбудливо!), така да пишувате вашиот вовед, постави некои датуми и можете да ни се заблагодарам подоцна…да започнете сега.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2019 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио