Пет начини да ја добиете вашата екс назад.

последен пат ажурирани: октомври. 29 2020 | 3 мин прочита

Така да збркана? Го однел здраво за готово? Не покажуваат доволно интерес за нивните потреби и потребите на вашата врска? Си ја заборавивте љубовта на вашиот живот и да го сакаат назад? Тоа се случува да биде тежок пат да се врати во неговата доверба, но тоа е добро вреди. Впрочем, тоа не е секој ден што се сретнуваат љубовта на својот живот, и тие всушност се возврати своите чувства. Долгата листа на луѓе ќе брзината датира, итн … Доволно е да се покаже дека она што се најде со овој човек е ретко. Но, тогаш знаете сите дека сите се подготвени и се чувствуваат чист страшно токму сега, бидејќи не можете да ги држите во раце или да разговараат со нив. Но, сите не е изгубена. Вие треба барем да се обиде својата најтешко да ги добие назад и веројатноста е дека ако имаше силна љубов и таму сè уште ќе бидат таму на своја страна исто така. Се што треба да направите е да се пот го ова како тие веројатно се обидуваат да ви се направи и да се обиде својата најтешко да им покажеме токму она што тие значат за вас. Овде се само некои начини на кои можете да го направите момци и gals!

1. Објаснете зошто ги третираше начин го направи

Тој е веројатно збунети за тоа зошто вие ги зеде здраво за готово или ги третирало лошо. Ова не мора да значи дека треба да се направат некои елаборат приказна за тоа зошто сте направиле. Тоа значи бидам искрен. Тоа би можело да биде дека сте биле млади, ти не се реализира она што сте имале додека не ја снема или било кој број на причини. Никој не е совршен и ако тие те сакам навистина тие ќе те сакам за сите работи што мразам за тебе премногу. Но, комуникација често е главна пречка во односите. Тие треба да се разбере зошто го направи она што го направи. Можете да ги должам дека и тие ќе ја ценат вашата искреност и фактот дека сте биле храбри и доволно зрели да признаам дека сте биле во право.

2. Останете во контакт со нив

Очигледно ова е тешко, бидејќи тие не би сакале да останат во контакт со вас. И мора да го почитуваат тоа. Но, само ако ги видиме кажам здраво и неколку зборови. Покажете дека не сте ги заборавиле. Покажете им дека ти е гајле и дека сакате да поминуваат време со нив, но тоа ќе го почитуваме тоа дека топката е во нивната Судот сега.

3. Кажете им Вие Жал

Тоа изгледа прилично едноставна, но тоа е често најтешката работа во светот за еден човек да го стори. Од друга страна има луѓе кои велат дека тоа премногу често. Треба да се направи рамнотежа тука. Тоа треба да биде искрена и искрена. Треба да им покажеме дека навистина сте жал за она што сте го направиле за нив. За повреда на нив. И треба да се докаже на оние што ве жалам и дека работите ќе бидат различни, ако тие ве однесе назад овој пат. Тоа не може да бидат само празни зборови. Тие ќе видат преку вас веднаш.

4. Покажете им дека сте ја смениле

Ова не значи дека како личност, бидејќи очигледно нема да има смисла во тоа. Тоа беше на кој сте како личност која го направи да падне во љубов со вас на прво место по сите. Тоа значи дека можете да ги докаже дека сте ја смениле во овие негативни аспекти што ќе се возеше и освен на прво место. Вие треба да им покаже дека може да се види каде што не беше во ред сега и што си го научил од него.

5. Борба За Него

Еден од повеќето романтични работи што можете да направите е да се борат за човекот што го сакаш. Вие само се борат за некој што го сакаш после сè што е спротивно на допаѓа или фенси. И од вас кои се борат за нив и покажувајќи им дека тие се сите што е важно за вас, сега ќе се докажува колку го сакам. Бидете искрени со нив. Вие се чувствувате како голем дел од вашиот живот изнесува недостасува и дека ќе страдаат немерливо. Бидете подготвени да се стави себе си на линија и не дозволувајте вашата гордост се во начинот на. Никој не сака да биде оставена осамени со нивната гордост во такт.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио