За љубовта на домашни миленици

последен пат ажурирани: ноември. 18 2020 | 2 мин прочита

Јас сум многу пресметаната лице. Се што правам е темелно планирани, за се што правам е многу стратешки. При одлучувањето што сакав милениче, Јас внимателно да се мисли за време посветеност, финансиски трошоци, заедно со долгорочни односи, кои ние ќе треба заедно. Она што не го пресмета беше начинот на кој мојата мачка, Бо ќе ме поштеди.

Терапевтски

Во мојата дваесет и пет години, Јас сум бил нанесен тежок живот. Во средината на сето тоа, моите денови изгледа посветла и поподносливо знаејќи дека мојата мачка ме чека дома. Мојата осаменост е податлив, како Beau обезбедува кожен придружник кој е секогаш подготвен да обезбеди удобност без пресуда. Деновите со едночасовен миленици, додека милување и бришејќи солзите обезбедува повеќе олеснување и релаксација отколку што мислев дека ќе биде можно. Деновите со едночасовен игра сесии исполнет со смеа нуди повеќе радост од тоа што мислев дека ќе биде можно. Љубовта на домашно милениче навистина може да биде исцелителна.

Исполнување

Една од причините зошто сакав милениче беше да се помогне со мојот постојано зголемување на мајчински инстинкт. Знаев дека љубовта на мојот миленик ќе помогне да се трансформира во мајка ми дека сакам и треба да биде за моите идни деца. Зависност Beau е ми покажа одговорност и пожртвуваност потребни вистински да се подигне и да помогне да се негува друго живо суштество. Во замена, безусловна љубов направи ме сакаш подлабоко. Тоа ми покажа љубов која никогаш не знаев дека е можно. Љубовта на домашно милениче навистина може да ве научи значењето на љубовта.

Влијателниот

Мои пресметано напор во пронаоѓање на моите миленичиња ме доведе на три часа возење автомобил низ државата Мичиген. По влегувањето во спасувањето, еден од мачиња прибра до мене, утврдени во мојот скут, и нема да ја напушти. Се тврдело. Од тој ден напред, мојата мачка и имав уникатна врска. Бо е многу пријателски, речиси кучешки но тој е многу кажува за една личност. Средба повеќето од моите пријатели и љубовници во текот на годините, Beau докажа својата способност повторно и повторно да се правилно судија лице. Јас, Всушност, сега му се обраќаат за да биде појасно. Љубовта на домашно милениче навистина може да покаже карактер и заложбите на другите.

Надевам

Доаѓаат од скршени дома и имаат малку да нема врска со татко ми ме доведе да стане затворен круг. Поради ова, при изборот на моите миленичиња, Знаев дека таа мораше да биде машко. На грижат природа и љубов што покажаа Beau има за возврат го доведе да стане многу љубов мачка. Неговото потпирање на мене ми покажа колку се ранливи тој навистина е во овој однос. Љубовта што Beau ми покажа ми дава надеж, бидејќи тој е инспирација за мене да се отвори и да станат ранливи. Мојата мачка ми покажа што љуби друго лице е секогаш вреди да се ризикува. Љубовта на домашно милениче навистина може да обезбеди надеж.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио