Како знаете дека сте во љубов?

последен пат ажурирани: октомври. 09 2019 | 3 мин прочита

Се сеќавам на првиот пат кога се заљубиле. И мислам дека вистината веројатно е дека ќе го знаеме во срцето веднаш. Вие знаете разликата помеѓу сите оние дави и силни чувства сте имале за луѓето и начинот на кој се чувствувам за една личност. Во велејќи дека, како што знаете се сведува на неколку причини кои сум се наведени подолу.

Ранливост

Кога љубиш некого сте во својата повеќето ранливи. Сакате да ги молам, импресионира нив, да ги направи среќни. Велат дека тие губат нивниот паричник на пример вие сте првиот потрага по него. И тоа не е на тој начин на "О, дека сиромашните лице ги загубија своите паричникот.’ Тоа е уште подлабоко од тоа. Вие не може да сноси никаква лоша работа случува со нив. Тие се премногу добро на лице за ништо лошо да се случи со нив. Тие не заслужуваат ништо лошо да се случи со нив. Тие имаат отвори за чувствата што си мислел не постои и тоа е поубаво отколку што некогаш може да се замисли. Ќе почнете да добивате во музиката што ја сакам. Никогаш не се знае, тоа само може да биде почеток на разговор. И ако тоа е невозвратена, тоа да биде така. Радоста што ја добивате од начинот на кој се чувствувам за да ги надминува било кој од болка (или во близина на лудилото!) она што се чувствувате, бидејќи не можете да ги имате. Значи, во основа се лесно достапни и се загуби во сè за нив е веројатно главната начин ќе знаеме и знаејќи дека ќе се откаже од сите вашите соништа да биде со нив. Мислам дека тоа е веројатно колку што знаев, бидејќи сум многу амбициозен и последното нешто што сакам е да се врзе млад, но доколку би го сакаше назад и тој сака да се смират знам во тоа време јас ќе имаат за него што знам јас не би го направил за секој човек.

Зборувајќи за нив постојано

Ова е тежок, бидејќи имате ова за луѓе кои имаат дави за премногу, но тоа е фактор во бил вљубен премногу. Тоа е само дека тоа е во прилог на други фактори на оваа листа, кога сте во љубовта наспроти беше занесен. Се сеќавам дека зборува многу за сестра ми за дечко ми беше во љубов со. Јас не ја каже, но таа знаеше. Таа призна дека таа го правеше по возраст, бидејќи не можев да затвори-up за тоа како тој беше прекрасно, колку смешно тој беше, како вид тој беше, како тој би ме вклучуваат, срамежлива еден, во разговори.

Е повеќе од среќен со нив Вие покажувајќи внимание

Да, може да се добијат многу среќен од некој фенси покажува било каква форма на вниманието, но кога сакате некого, тоа е повеќе од тоа. Таа се чувствува малку како врска. Во нивниот живот тие разговараа за вас! Кои звучи малку тажно, но тоа е природно кога сакате некого затоа што ги гледаат како совршен каде што не се гледа себе си како совршен. И кога ќе се спомене вашето име звучи како мелодија. Како најубавото нешто некогаш сте слушнале. И кога велам врска тоа може да биде можно романтична врска, но ако тоа е невозвратена, тоа може да биде пријателство врска. Работата е, ако тие не те сакам назад, но ги сакам се уште ги сакате во вашиот живот во некои капацитет и е отворен за дебата дали тоа ќе биде најсолидно ситуација во светот, но тоа е дефинитивно како човечки емоции во игра работа.

Копнеж

Постои длабока копнеж да биде во нивно друштво и кога мислите дека можеби никогаш нема да ги види повторно таму е ова празно чувство внатре. Тоа е навистина тортура. Потоа, ако имате неколку пијалаци, станува полошо. Вие почне да плаче. И ти веројатно не ќе се чувствувам како дека повеќе од една здроби. Тоа е празен чувство што не ги имаат во својот живот и се чувствуваат како вашиот живот никогаш нема да биде комплетна без нив. Како што е половина живот. Сè што ќе се постигне не е важно. Но ќе го добиете преку кој. Тоа е долг пат, но вие не излезе од другата страна.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2019 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио