ПЕТ наспроти. Партнер Gifting – Кој ќе се Favour?

последен пат ажурирани: Јануари. 20 2021 | < 1

На глобално ниво, миленици се огромен дел од поголемиот дел од нашите животи. Не можеме да живееме без нив; ние ги третираат како членови на семејството, ние ги поглезите глупо, ние понекогаш ги третира подобро од нашите партнери или неговиот брачен другар ... Неодамнешните истражувања покажаа изненадувачки бројки за тоа колку ние се потпираат на судија на ликот нашите домашни миленици кога датира нови партнери, со домашно милениче-сопственици држи во согласност со DateMyPet диск: "Ако сакаш да ме дружете, што треба да дружете моите миленичиња ".

Како срамота како што звучи, ние претпочитаат нашите миленици на одредени членови на семејството? Да се ​​истражуваат нашата љубов за домашни миленици, ова infographic обезбедува весел компаративна гледа во разликите во односите меѓу нашите миленици, партнери и членови на семејството, глобалната разликите, и favouritisms во подарок-давање за време на различни празници.

Ова infographic е придонес од страна на Amilia, во име на GoneDigging.co.uk.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2021 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио