Совети Почитување

од страна на

Почитување

последен пат ажурирани: Јануари. 26 2020 | < 1

Постои стапицата дека многумина од нас да падне во, бидејќи во најголем дел девојки се социјализирани да бидат слатки, сместување, пасивни, учтив итн. Кога ќе пораснат и ќе се влезе во односи, многумина од нас навистина не знаат што да прават, како одговор на непочитување.

Тоа е малку како да сме замрзнати. Шокирани. Разочаран. Сега што? Па, постои процент на жени кои не ќе се стави со било каква форма на непочитување во нивните односи. Во инцидент и тие кауција. Веројатно е добра идеја!

Но, тогаш постои и остатокот од нас – кој било се привремено навреден или вознемирени, но како горчлива пилула – ние го проголта и да се движат на. Тоа не е добра идеја.

Не е важно колку партнери може да се сретнат во вашиот живот, секогаш треба да биде најмалку еден услов – дека се третирани со почит од еден ден до крајот.

Барате области на почит кога…

1. Вие сте интимни. Тој треба да ги почитуваат вашите сака и не и се допаѓа.

2. Ќе се зборува едни на други. Тој не треба да се зборува за вас како лути тато или како да сте идиот.

3. Вие се расправаат. Дури и во топлината на битка, вие не треба да ги повредил. Ако добие загреан – некој треба да одиме подалеку.

4. Тој е околу вашите пријатели и семејството. Ако тој не се третираат вашите пријатели / фамилија во однос, тогаш тој не ве почитува. Тие се за продолжување на вас.

5. Вие го завршува. Дури и ако врската е завршена и има повредени чувства – тој треба да има доволно почит за она што го делеле да го завршите или прифати крај со класа.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио