Совети

од страна на

Што жените навистина сакаат?

последен пат ажурирани: Јануари. 11 2018 | 5 мин прочита

Ако го прашате жената што сака, таа ќе одговори со обид да се опише она што таа го сака во човекот. И таа обично има проблеми со кои се опишува. Таа дури и не би можеле да почнат да се опише она што е таа навистина треба.

Кога ќе внимателно го набљудуваат жените во односите, ќе најдете дека некои врски се повеќе ги исполнуваат и поуспешни од други. За успешни односи, жената е добивање на сите работи што таа треба. Во односи, кои не ги исполнуваат, еден или повеќе на потребите на жената не се исполнети.

Таа знае кога нешто клучно е Недостасува

Кога ќе внимателно го набљудуваат жени кои излегле надвор од нивниот брак, ќе најдете дека тие се добивање на она што тие се водат за исчезнати во нивниот брак. На пример, Ако сексот е досадно, таа ќе добие возбудлива љубовница. Ако сексот во брак е прифатлив, но таа мисли дека не се третирани со почит, таа ќе се најде човек кој ќе ја третираат со почит. Кога жените одат надвор од нивниот брак, тие се бара да имаат еден или повеќе од нивните потреби исполнети. За некои жени, ако е потребно две различни мажи, со цел да се добие сите нејзини потреби исполнети, таа ќе го стори тоа.

Интересно, во повеќето случаи, жените не сакаат да одат надвор од нивниот брак. Тие само знаеше дека тие се незадоволни. Тие станаа подложни на напредокот од другите мажи, а потоа избра да оди со него.

За повеќето жени, ако таа не е добивање на сите нејзини потреби исполнети, таа целосно ќе ја напушти мажот и се погледне за еден човек кој може да ја исполни. Но, таа не знае дека тоа е затоа што таа не е добивање на сите нејзини потреби исполнети, таа само знае што работи за односот таа не му се допаѓа.

Жените не може да го знае, а повеќето од нив, секако, не може да го артикулираат, но жените треба четири работи со цел да се исполнат.

Постојат четири важни нешта жена треба

Прво, таа треба да се чувствуваат ценето за единствена индивидуа дека таа е. Таа треба да се чувствуваат посебно, за разлика од било која друга жена. И таа треба да се знае дека нејзиниот маж ја поддржува во нејзините напори.

Второ, таа треба да се чувствуваат дека длабоко интимни емотивна врска. Таа треба да го имаат тоа емоционална интимност со својот маж. Тоа е врска што го дели само со него.

Трет, таа треба да се чувствувам како жена. Таа треба да се чувствувам убаво, секси, и женски. Таа треба да ги ужива сите оние нешта што доаѓа со да се биде жена.

И на крај, таа треба топла страстен секс. Таа треба да биде заведена, заведена, задеваат, и задоволни, одново и одново. Таа треба да се доживее нови работи, во нови начини, вклучувајќи фантазии и улоги. Таа се чувствува жив.

Една жена е најмногу исполни, кога таа е со човек кој има се што е со, кога таа е со човек што таа е диво се луди за. Но, што ретко се случува. Вообичаено, една или повеќе работи се водат за исчезнати.

Examples Of Various Men In A Woman’s Life

Да ги погледнеме различните мажите дека жената е со во нејзиниот живот. Различните се состанаа на некои од потребите, но не сите од нив.

На лошо момче

На пример, да ги преземат сите познати класични лошо момче. На лошо момче го дава своето возбудлив секс. И затоа што е многу машки, тој прави да се чувствува секси. Но, тој е само апсорбира кретен кој ја претвора во рогоносец,. Таа не се чувствуваат ценето, и таа најверојатно не е во можност да се чувствуваат било емотивна врска. Таа често станува зависник од него, бидејќи сексот е толку добро и дека се чувствува толку многу сексуални. Таа ќе се обиде залудно да го скроти, но тоа е залудни. Во емотивен распадот, таа конечно го остава за добро. Најмалку висок самопочит жена конечно го остава за добро.

Ница Гај На

Потоа, тука е класичен wimp убав дечко. Тој го прави да се чувствува ценето, и тој е во состојба да се воспостави емотивна врска со неа. За жал, иако, тој е досадно, или тој не е мажествено, па таа не се чувствува секси и не се чувствува вклучен во врска со сексот. Таа би сакал да се омажи за него, затоа што тој ќе биде совршен за семејство, но поради некоја причина таа постојано одложување на ангажманот. Тоа е затоа што тој не се чувствува како сексуално суштество.

Емоционално недостапен Гај

Најблиску таа може да се стигне до идеална врска е емоционално недостапен дечко. Тој не е wimp, и тој не е непредвидлива. Тој може да биде од машки и му ја даде добар секс. Тој може да биде џентлмен и да се чувствува многу ценет. Но, има една важна работа што недостасува. Тој не е емотивно достапни. Таа никогаш не се чувствува емоционално поврзани со него. Ова е веројатно најголема жалбата жените имаат. Таа се најде идеалниот човек во секој поглед, но тоа проклето, тој не е емотивно достапни. Таа се обидува одново и одново да го натера да се отворат кон неа, но никогаш не се случува. Жените се емотивни суштества, и тие се потребни, па таа на крајот остава.

На геј пријател

Постојат и други мажи во нејзиниот живот. Има нејзиниот геј пријател. Таа сака дружење со него, бидејќи тој прави да се чувствува секси и тој навистина прави да се чувствува ценето. Таа има многу заедничко со него, но тоа проклето, дека е геј, и на тој начин не е опција.

Мистериозно љубовник

И тогаш има повремени мистериозен љубовник. За многу причини таа никогаш не би некогаш го разгледа сериозно за ништо, но проклето, на сексот е добар. Еднаш на секои неколку месеци, кога таа е досадно со тоа како се одвиваат работите за неа, таа ќе го повикате и одиме во текот на една работа, и една работа само. За секс. И тогаш таа го напушта надевајќи се дека наскоро ќе се најде идеален маж.

На оженет човек

И на крај, како еден последен пример, тука е оженет човек. Само ниска самопочит жени дозволи самите да стане љубовница, или со други зборови, една жена која сака она што таа не може да има. Тој го дава нејзиниот возбудлив секс, тој прави да се чувствува секси, тие имаат длабока емотивна врска. Но, тој нема да ја напушти својата сопруга. Значи дека не се чувствува специјален. И затоа што таа е ниска самопочит, тоа е многу тешко за неа да ја напушти.

Но, да се вратам на висок самопочит жени.

Ако само таа може да ги имаат сите дека таа треба

Значи, тие беа примери на мажи во нејзиниот живот. Како што можете да видите, една или повеќе од нејзините потреби не се задоволени во секој пример. Но, замислете ако таа може да се сретнат со еден човек кој лесно се исполнети сите нејзини потреби. Еден човек кој направил се чувствува ценето. Човекот кој предизвика длабока моќна емоционална врска со неа. А човек, кој прави да се чувствува женствено и женствени и секси. А човек, кој дава нејзината топла страстен секс. Сега тоа ќе биде одличен.

Тоа е Маестрално љубовник. Тој е силен сепак нежен. Искрен уште тактичен. Машката уште емоционални. Одлучувачки уште флексибилна. Цел ориентирана уште спонтани. Управувано уште давање. Доминантна уште внимателна. И дава нејзината дива вреска оргазам.

Тоа е вид на нешто жените сонуваат за.

Тоа е во фокусот на моето истражување за последните 15 години, и е документирано во мојата книга, “Маестрално љубовник Прирачник Дејвид Сенката е.” Можете да прочитате повеќе за книгата на мојот веб-сајт.

Дај жени неверојатна задоволство,

Дејвид сенка


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2018 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио