Совети Бездушно матици

од страна на

Зошто мажите сакаат безмилосен пчели мајки

последен пат ажурирани: септември. 26 2020 | 3 мин прочита

Ова е датира сајт, и датира сајт за љубители на домашни миленичиња, не помалку. Значи можеме да зборуваме за само една минута за женските кучиња? И мислам “женските кучиња” во повеќето еуфемистички смисла, како што не се однесува на кучиња, но човекот нивните видови колега, кој дава женските кучиња лошо име. Но, бидејќи ова е сајт SFW и во обид да му ја врати на женските кучиња почитување и тие сакаат заслужуваат-ајде да зборуваме наместо за Бездушно матици (или HQBs) и луѓето кои ги сакам, и она што постои е да се учи од нив да ги нашите сопствени односи подобро.

Време и време повторно, Јас сум бил сведок од прва рака до појава на “убав дечко сака HQB”. Тоа е навистина чудо да се овде, грижлив, вид срце, љубезни и дарежлив човек кој се чини дека да се биде секогаш во позиција на наведна над наназад за неговата HQB; и се чини дека тој, исто така сакам секоја минута да одговорат на нејзините барања и носат товарот на недискриминирачко нејзиниот презир. Но, овие врски, исто така, се некои од најдобрите што сум го видел во однос на долговечноста; и така, Имам извлечат, во однос на одреден степен на односи успех.

Значи она што можеме да, како пристојна, внимателен жените да научат од HQBs да се привлечат и задржат вид на мажите дека тие се чини дека нема проблем привлекување и задржување?

1) HQBs имаат силно чувство на идентитет

Силен идентитет Жена

HQBs знаат кои се и што сакаат. Тие знаат што се ставаат на маса и тие се интересни, бидејќи нивните интереси сопствената и тие може да биде уникатно од интересите на партнерот. Тоа е досадно да се дружете, и HQBs сфатиле ова.

2) HQBs имаат команда на нивниот свет

Управникот Жена

Еден HQB се чини дека имаат команда на светот околу неа (дали таа навистина го прави или не). Овој квалитет обезбедува потсвеста поттик за нејзиниот партнер его-ако има некои контрола врз прават среќна, и таа има контрола над “Светот”, тој има контрола на “Светот” преку полномошник. Тоа е дека целата “ако A = B и B = C, тогаш А = C” работа. Како го прави ова се претвори во корисен совет? пристоен, внимателни луѓе како тебе и мене имаат тенденција да не биде многу поагресивна со нашите акции и комуникација. Да се ​​биде наметливо е многу различно од се агресивни, што е и основна M.O. на вашиот просек HQB и е она што ја дава дека лошо добиле, напнатите контрола на “Светот”. Но да се биде поагресивна ќе донесе поголема команда на вашиот свет, без поинаку негативни резултати на агресија. Еден пример за ова е едноставно да се изјаснат она што го сакате и зошто тоа го прави смисла од вашата перспектива, санс на понижувачки, покровителствено гнев, па често се вработени во со слични барања од HQBs.

3) Некогаш популарната и докажани, “Мажите како предизвик”!

Луѓе како предизвик

Колку датира статии и книги Дали сте го прочитате кои се посветени на некои верзија на основната идеја дека мажите сакаат да бидат претставени со предизвик, па тие се чувствуваат екстра посебно кога тие се способни да го освојат рече предизвик? Но,, се, Ќе зборувам за наоѓање на повеќе неостварлив жената повеќе атрактивен отколку оној кој е секогаш на располагање отворена книга. Понекогаш elusiveness се манифестира како-како да речам, се малку скржавиот со изразување на било каков вид на позитивни емоции или повратна информација (каде што е HQBs доаѓаат во). Некои мажи не може да му одолее на предизвикот на се обидува да недозволена било каков вид на пријатен одговор од HQB и така таа станува предмет на голем интерес.

Како ви се (повторно, како пристоен, внимателен жена си) се претвори во се поголем предизвик? Ова лесно може да стане неискрен игра на улоги кои книги како “Правилата” (Фејн и Шнајдер) сите, што не може да работи за сите и може да ве остават лошо чувство и збунети околу тоа што да се каже и кога. Наместо тоа,, се изгради вашиот живот да биде вистински целосна и возбудлив, со што ќе се вистински предизвик да се помине долу датум со. Не само што ќе се провери надвор дека целата “да биде предизвик” атрибут што толку ungracefully карактеризира HQBs (дека мажите се најдат толку атрактивна), но вашиот датум ќе се чувствувате дека многу повеќе ценет кога сте направиле една точка да се трошат вашето драгоцено време јасно со него.

4) Не игри

Жена Сомневајќи игри

Доаѓа време кога луѓето ќе престане да реагира за да Сомневајќи игри-дали ова е врз основа на нив се малку позрело, или на самата врска ја одгледуваат надвор од својата почетна флерт. Можеби овој совет може да се барем делумно заслужен за целата "долг" аномалија презентирани од страна на HQB / Nice Guy односи. HQBs да кажат што сакаат, и кога тие го сакаат тоа. Постојат неколку игри и нематеријални средства во кои се занимаваат со HQB, и многу луѓе се најдат на овој освежувачки. Оваа врски во елементи од неколку претходни совети, да се биде јасна во вашата комуникација (I.E. се наметливо), и многу јасно со она што го сакате од вашиот партнер, ако тој не е веќе тоа обезбедување, сте го презентираше предизвик дека тој, најверојатно, ќе уживате во засили за да се исполнат, бидејќи сте биле толку јасни и тој не ќе се уплаши неговите напори ќе бидат залудни.

Значи, Вид срца-се срце, и овие совети како да се срце, а можеби и ние може да се тврди малку поголем удел на пазарот Ница Гај за нас!


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио