Совети Редовен Гај

од страна на

Зошто не треба да се обиде да го промени вашиот дечко

последен пат ажурирани: октомври. 20 2020 | 2 мин прочита

Има толку многу е напишано за тоа како можете да го промените вашиот маж. Како можете да го скроти и да го направи во човекот што го сакате од него да биде. Но, да бидеме искрени тука, она што е напишано секогаш разговорите во моментов и се чини дека да се замачкаат долгорочните последици од таквите акции. Вистината е дека вие само сакате да промените човек, бидејќи тој не е во право за вас.

Кога љубовта или навистина како човек што не сакате да ги промени. Дури и работи што мразам него ќе обожавате за него, бидејќи тие се елементи кои го прават токму тоа што е. Во прилог на долг рок тие ќе завршат ќе resenting ако ги промените. И можеш да ги обвинуваш? Дали ви се допаѓа некој менување вас момци и моми? Длабоко во себе, без оглед на тоа кои сме ние не сакаме половина срце љубов. Љубов која е само решавање за еден дечко кој не е во право за нас. И луѓе кои се најдат на овој вид на неверојатни (Се разбира недостатоци, но секоја врска има тоа е моменти) љубов, каде што може да биде слободен, среќен, сигурен во знаење дека тој ве сака за вас се храбри. Тие не се обиде да ја смени првиот човек ќе се сретнат во некој што не е. Тие чекаат и тие сметаат дека лице кое ја менува нивниот свет без да има потреба да се промени.

Љубовта е во врска со почитувањето. Вие треба да се стави во она што го очекувате да се излезе. Значи, ако не сакаат од него да го промените потоа пак ќе треба да имаат почит, а не да го промени. Покрај тоа, ако навистина го сакам идејата за менување на било кој дел од него не ја преминува вашиот ум. Не велам дека нема да се најде доживотно партнер со помош на целиот припитомување / менување на пристап, но нема да најдете вистинската љубов тој начин. Значи, одлуката е со вас. Дали сакате некој или на еден?


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2020 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио