Напиши За Датум Мојот домашно милениче

Напиши За Датум Мојот домашно милениче

Join our team of great придонесувачи.

Ние секогаш сме за прифаќање големи статии од писатели, блогери и хонорарни писатели. На идеја за она што ние сме во потрага за, Прошетајте низ некои од членовите на сајтот. Ова исто така ќе ви даде идеја на нашата тон и видот на статиите кои имаат работено и за нашата публика.

Некои општи информации:

  • Нашата одлука на член објавување е врз основа на заслуги и соодветноста на секој член поединечно.
  • Ако се согласиме да ја објавите вашата прва статија, тогаш писмо на договор ќе биде потпишан пред да се изврши плаќањето во нашата сегашна стапка за секоја статија. Ова нема да биде договор што следуваа поднесоци ќе бидат објавени. Сите наредни поднесоци за објавување ќе биде врз основа на заслуги и соодветноста на секој член поединечно.
  • Наша целна група се САД во врска со 18 само возрасни.
  • Со мали исклучоци, статии треба да биде помеѓу 600-1000 зборови.
  • Наслови на содржини кои имаат работено и се силни придавки, броеви (на пр листи) и прашања.
  • Сите статија поднесоци мора да биде оригинален и никогаш не се објавени пред.
  • Писатели може да избере да биде Призракот на писатели или имаат профил објавени на сајтот.

За да поднесе една статија за разгледување, Ве молиме да напис на:

доставување datemypet.com

Забелешка: Пријавите од агенција или комерцијален бизнис ќе се смета за не плаќа основа

 


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2019 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио