Dating For Pet Lovers!

Connect with Single Pet Lovers

"Nëse ju jeni duke kërkuar për një partner të jetës, një mik për manar tuaj ose vetëm dikush që të rri me, here you’ll be able to find exactly who you are looking for – pet lovers like yourself."

Leading Dating Site Exclusively for PET LOVERS!

REAL People. Free to Join!

Dating Exclusively for PET LOVERS!

Recent members in United States

Loading

  Browse & Connect with Single Pet Lovers

  Nëse ju jeni duke kërkuar për një partner të jetës, një mik për manar tuaj ose vetëm dikush që të rri me, këtu ju do të jetë në gjendje për të gjetur saktësisht se kush ju jeni duke kërkuar për - manar dashuruar si veten. Është argëtim, interaktiv, safe and anonymous – until you decide to take it further. Faqja jonë e internetit ofron qasje të shumta interesante dhe të rehatshme për anëtarët tanë të takohen dhe të njihen me njëri-tjetrin.

  icon

  Free To Join

  Register and create your profile for FREE! We also offer video profiles too.

  icon

  Members In Your City

  Search for other singles by location. Find local pet lovers searching for love.

  icon

  Instant Message

  Message members in a safe environment.
  Chat to real people looking for love not money.

  icon

  Online Dating Protector

  Advanced specialist to detect scammer behaviour to ensure that all of our members are genuine.

  As Seen On TV and The Press

  • testimonial image

   “We emailed a couple of times through datemypet.com, u takuan në një park qen dhe pjesa tjetër është histori! Ne kemi qenë të martuar një muaj dhe të ketë një familje shumë të zënë me dy qentë dhe macja ime!"

   Dashuria në DC

  • testimonial image

   “After 15 muaj e takim, i panumërt 5 faqe email përditshme, shumë karta shpenzuar duke bërë thirrje ndërkombëtare, dhe 219 Hapat në krye të St. Augustini far, I finally popped the question and Jennifer said 'yes'”

   Jennifer & Ryan

  • testimonial image

   “After years of searching, nga të katër anët, dashuria ime dhe kam gjetur njëri-tjetrin drejtë këtu në këtë faqe. We could not be more thankful to the folks that thought of this idea to join people with a common interest and love.”

   Lugore & Në

  Get Dating and Relationship Advice

  Trending articles with tips on everything from dating, datat e para, dashuri & seks dhe kafshët shtëpiake.

  © Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

  Testimonials are true stories from our members. To protect members' privacy, the testimonial images are of models.