5 Kontrolloni Pikët për Siguri Total dhe Sigurisë me Online Dating

Rifreskimi i fundit: korrik. 05 2020 | < 1

Ne e dimë se është e rëndësishme për ju për të mbajtur të sigurt tonë të komunitetit, kështu që kemi dashur të kalojnë disa momente për të bërë ju në dijeni të sigurisë në internet.

Ndiqni këto disa pika të thjeshta kontrolli dhe ju do të keni atë në thes!

Fjalëkalimet
Fjalëkalimet duhet të jetë e lehtë për të kujtuar nga ju, por e vështirë për askënd tjetër për të guess. Emrat janë të lehtë për të kujtuar, por po aq e lehtë për sytë prying në mend!

Të dhënat personale
Data My Pet ka një sistem të mahnitshme mesazheve anëtarit. A nuk nxitojnë për të dhënë ndonjë informacion kontaktoni derisa të jeni gati dhe të ndiheni rehat. A nuk e le dikush të shtyjë. Merrni atë në ritmin tuaj dhe të jenë të lumtur.

Përhershme
Nëse dikush në vend kërkon të marrë hua para, Këmbanat e alarmit duhet të fillojnë të bien. Mos jepni askujt në faqen parave, pa marrë parasysh sa i mirë arsyeja duket të jetë. Ju lutem raportoni ndonjë anëtar i cili kërkon për të holla për Ekipin tonë Mbështetje të cilët do të jenë të lumtur për të hetuar.

Sigurisë personale
Shkarko fund është se ju duhet të qëndroni në kontroll. Takohen në një vend publik, tregoni dikush kur dhe ku ju do të jeni, dhe të organizojmë për të thirrur ata në një kohë të dhënë për të konfirmuar se është duke shkuar mirë. Nëse data juaj është i denjë, ata do të kuptojnë plotësisht.

Mos u shqetësoni!
Shumica dërrmuese e njerëzve që ju të takohen në internet do të ketë njerëz të vërtetë ashtu si ju, të cilët janë thjesht duke kërkuar për një datë apo ndonjë miqësi. Për sa kohë që ju të ndiqni rregullat e arta dhe të kujdesen – ne jemi të sigurt që ju do të keni fun!

Mbaj mend, Data My Pet kurrë nuk do të ju dërgojnë ndonjë e-mail duke i kërkuar për çdo të dhënat personale.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio