5 Gabimet Meshkuj Bëni që mund të rrënojat një marrëdhënie

Rifreskimi i fundit: Jan. 20 2021 | 3 min lexuar

Shumica e njerëzve në këtë botë janë të llojit, njerëz të mrekullueshëm me zemrat të mëdha kështu që ky artikull është në asnjë mënyrë dissing tyre. Kjo është në lidhje me 5% që nuk bie në atë kategori. Edhe pse në atë 5% ka ndoshta shumë njerëz të mirë, material jo vetëm e mirë dashurin apo ndoshta ata nuk e kanë gjetur ende ai që ata do të bien prapa për të bërë çdo gjë për. Në këtë artikull unë jam duke shkuar për të shkruar rreth pesë mënyra në të cilën ky 5% mund të rrënojat një marrëdhënie.

mashtrim

Gjë kur një person cheats është se ata më shumë se sa ka gjasa të mos që janë në dashuri me personin që ata janë me. Kur një djalë është në dashuri me dikë që ai thjesht nuk do të mashtrojnë në to, sepse të gjithë pales në krahasim. Kjo nuk do të thotë se ai nuk duket dhe nuk mund të shohin se dikush është i bukur. Unë mendoj se ne të gjithë do të gënjeja nëse kemi thënë kur ishim në një marrëdhënie që nuk e bëri, por dallimi është kur ju jeni në dashuri ju nuk veprojnë mbi të. Pra, kur një djalë cheats kjo tregon se ai nuk është që në dashuri me partnerin e tij dhe kjo krijon një mungesë besimi që shumë çifte nuk mund të kthehen nga.

Vepron si një hov

Qenë i vrazhdë nuk është një vështrim të ftohtë. Por ka njerëz të cilët fatkeqësisht mendojnë se është. Disa madje mendoj se është e ftohtë dhe “se si një njeri duhet të veprojë” dhe të gjitha që mbeturina. Ai nuk duhet të konkurrojnë me lule çdo pesë minuta, por ajo nuk ka marrë një shumë vetëm për të qenë e bukur. Në një farë mënyre unë e kuptoj pse një shumë e guys nganjëherë të veprojë si kjo në qoftë se ata nuk janë një hov të thellë poshtë. Shumë njerëz pëlqejnë të gjithë personalitet djalë i keq, por unë mendoj se ku komunikimi merr paqartë është se ata duan një djalë i keq me një zemër të mirë të cilët do të trajtojnë mirë ata dhe ka një dallim i madh në mes të djalë i keq me një zemër të mirë dhe të dikush që është i vrazhdë për ju dhe ju vë poshtë gjithë kohës. Unë mendoj se mirësia nganjëherë mund të shihet si një dobësi, kur në fakt kjo është një forcë dhe shumica e marrëdhënieve më të mira janë, ku dy njerëzit e trajtojnë njëri-tjetrin mirë.

Hits partneri i tyre

Si ky artikull ka të bëjë me një vajzë unë jam shkrim këtë pjesë lidhje me një djalë goditur partnerin e tyre, por këtë seksion, si çdo seksion në të, mund të aplikohet për gjëra një grua bën të shkatërrojnë një marrëdhënie shumë kështu që unë jam në asnjë mënyrë duke thënë se vetëm djemtë goditur partnerët e tyre. Unë jam i përfshirë këtë, sepse kjo është gjëja më e shëmtuar dikush mund të bëjë dhe patjetër do të ndalojë një marrëdhënie të përparojë dhe patjetër duhet të ndaluar atë. Mos lejoni askënd pa marrë parasysh se sa ju duan të flasin të gjithë në qoftë se ata të ju lënduar fizikisht.

Vendos të gjithë të tjerët para jush

Kur ju jeni në një marrëdhënie afatgjatë, ju jeni një ekip. Ata nuk janë menduar për të vënë familjen e tyre, miq, të gjithë në para jush dhe duke marrë këshilla e tyre gjatë gjithë kohës mbi tuajat. Në anën tuaj ju ndoshta nuk duhet të vënë ato në një situatë ku ata kanë për të zgjedhur, por në qoftë se ajo ka ardhur për diçka si nëna e tyre nuk ka si ju dhe dëshiron atë për të thyer deri me ju, në qoftë se ata të duan ata duhet të ju dhe marrëdhënien tuaj vënë për herë të parë.

Zgjidhja Për Shkarko dytë

Unë mendoj se ne të gjithë e dimë kur jemi çmimin ngushëllimi. Ata mund të kenë qenë në dashuri me dikë tjetër dhe ajo dështoi apo ata nuk e ndjejnë të njëjtën mënyrë për ta në mënyrë që ata vendosën për ju dhe kjo nuk është një bazë e mirë për një marrëdhënie. Unë mendoj se ne të gjithë të kërkoni për përrallë, çfarëdo që përrallë do të thotë për ne, dhe shumë njerëz përfundojnë zgjidhjen për dikë që të mos jetë vetëm i cili në vetvete është lloj i kuptueshëm, por kjo nuk është e mirë, kur në njërën anë një person ndjehet si jetën e tyre me dikë është përrallë e tyre, ndërsa në anën tjetër dikush e sheh atë si më të mirë që mund të ketë bërë, pasi personi që e donin u larguan dhe një situatë e tillë në afat të gjatë gjithmonë përfundon në hidhërim.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio