5 Pyetjet Ju duhet të pyesni On The First Date

Rifreskimi i fundit: Mar. 30 2020 | 2 min lexuar

Datat e para mund të jetë si intervista, por për jetën tuaj të dashurisë. Ata bëjnë ju të dy nervor dhe qef. Dhe ndonjëherë ju mund të gjeni veten aq i konsumuar nga mendimet Data suaj te ju atë deri në fund të datës, ti e kupton që ju keni mësuar asgjë rreth tyre.

A nuk e prish qejfin, ka një zgjidhje për këtë.

Këto 5 Pyetjet do të sigurojë që ju të ecni larg nga data juaj e parë në besim duke e ditur në qoftë se ju do të jenë të interesuar në duke parë ato përsëri.

Çfarë është gjë e juaj të preferuar për të bërë?

Kjo është një e thjeshtë që kur shumë prej nesh e duan duke folur për veten. Kjo do t'ju lejojë të kthehet vëmendjen për në datën tuaj dhe të vërtetë të mësojnë se çfarë i sjell atyre gëzim. Zakonisht kur ju kërkoni këtë pyetje, data juaj gjithashtu do të zbulojë nuk i pëlqen e tyre. Merrni shënim pozitiven dhe negativen - të fshehura në përgjigjet e tyre mund të jetë një ide e madhe për një datë të dytë në bazë të interesave të tyre.

Sa kohë keni qenë i vetëm?

Kjo mund të duket si një pyetje të pakëndshme, por është e rëndësishme. Duke ditur nëse data juaj zgjedh të jetë i vetëm përballë tyre duke qenë i vetëm, por në mënyrë aktive në kërkim, do të le të dini nëse ju jeni duke investuar kohën tuaj me mençuri në këtë datë të parë. Ju dëshironi të bëni të sigurtë që qëllimet tuaja marrëdhënie ndeshje. Gjëja e fundit që dua është për të dy prej jush që duan gjëra të ndryshme dhe për të gjetur këtë shumë datat më vonë.

A keni ndonjë vëllezërit e motrat?

Kërkuar këtë pyetje është e madhe sepse përsëri, ju janë kthyer fokusin për në datën tuaj. Ju jeni gjithashtu përgjimi në mendimet e tyre mbi familjen. Ata madje mund të zbulojë nëse përfundimisht ata do të donte për të filluar një familje të tyren. Kjo pyetje do t'ju japë një shumë për të folur për që kur ka gjithmonë një histori e madhe përreth temën e vëllezërve dhe motrave.

Çfarë është shenjë e juaj?

Ky është një Oldie por goodie. Kjo është një ide e mirë në qoftë se ju doni të kërkoni këtë pyetje në fillim të datës. Njerëzit janë të bashkangjitur në shenjat e tyre të zodiakut dhe madje edhe në qoftë se ata nuk besojnë në astrologji, ata janë ende plotësisht të hapur për të dëgjuar atë që ju e dini në lidhje me shenjat e tyre. Shenjat e Zodiac janë një zgjatje e vetvetes dhe si njerëz nuk ka asgjë që e duan më shumë se të mësuar gjëra të reja rreth vetes.

Çfarë bëni ju të shikoni për në një partner?

Kjo është një datë pyetja e parë e rëndësishme. Kjo është diçka shumë e daters shmangur duke i kërkuar sepse ata nuk duan të trembë personi tjetër larg. Por, i pyetur këtë pyetje do të japin pasqyrë të llojit të njerëzve që kapin syrin Data tuaj dhe ku ju rafte në krahasim. Mundohuni të mos jetë shumë gjykues i përgjigjeve të tyre në qoftë se ju nuk jeni dakord me ta. Kjo është e bazuar në interesat e tyre personale dhe duhet të pranohet si i tillë. Pas kësaj pyetje është paraqitur, ju do të dini me siguri nëse kjo datë e parë ka potencial për të lulëzojë në diçka shumë më tepër.

 


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio