5 Llojet e daters Parë. Cili je ti?

Rifreskimi i fundit: Jan. 12 2021 | 3 min lexuar

Nuk është një shkencë për takim. Jeta dating mund të krahasohet me një eksperiment kimi ku ju shpresoni ju dhe data juaj e plotësojnë njëri-tjetrin dhe të rezultojë në një tërheqje pozitive.

Një datë e suksesshme varet nga pajtueshmërinë e daters. Dhe duke e ditur se çfarë lloji i dater ju jeni mund të ju ndihmojë të sjellë nga më shumë nga karakteristikat tuaja pozitive, pa kompromentuar që ju të vërtetë janë.

Kështu, çfarë lloji i dater do të ju them se ju jeni?

Mbi-llafazane

Nëse ju jeni mbi-llafazane, ju jeni më shumë se sa ka gjasa një extrovert. Ndonjëherë dhurata juaj e llafe ka më shumë të bëjë me nerva dhe më pak të bëjë me një nevojë për të folur. Ju ndonjëherë prerë njerëzit jashtë kur conversing, jo për qëllimin e kursit, dhe ju keni asnjë problem gjetjen e fjalëve të drejtë kur dikush ju pyet për të treguar atyre për veten. Ju do të duhet të mësojnë se si për të dëgjuar ashtu si edhe ju flisni. Ju dëshironi të bëni të sigurtë që ju dhe data juaj po merrni të njohin njëri-tjetrin. Të bësh këtë do të ju ndihmojë të përcaktojë nëse ju dy jeni një përshtatje të mirë apo të papajtueshme.

Znj. & Mr. Ne

Gjetja e dikush i cili mund të jetë në mënyrë të barabartë një dashnor dhe mik është e rëndësishme për këtë dater parë. Ju bëni këtë pikë shumë të qartë në datën e parë. Para se ju keni marrë të dini datën tuaj, ju shpejt të bëni plane për një datë të dytë dhe madje getaways së bashku. Ju mund të jetë duke filluar dënimet tuaja me shumë "ne mund të është" dhe jo mjaftueshëm "Unë e kam." Kjo mund të japë data juaj përshtypjen se ju jeni që ngjitet apo kontrollin edhe në qoftë se ju nuk jeni dhe ajo mund të kenë ata duke planifikuar daljen e tyre para kameriere mund të ofrojë ëmbëlsirë. Nuk ka asgjë të keqe me duke shprehur ndjenjat tuaja mbi lëvizur datën tuaj të parë në nivelin e ardhshëm, vetëm sigurohuni që ju të përcaktuar nëse data juaj dëshiron njëjtë si ju,.

Pashtrueshëm

Ju jeni patjetër i pavarur dhe nuk kanë nevojë për askënd ose asgjë për të vërtetuar se kush jeni. Liria është një prioritet për ju dhe çdo kërcënimet kundër tij merr çelës automatik të jetës tuaj. Mbajeni këtë në mendje: kur ju vënë nga energjia e nuk kanë nevojë për askënd apo të qenit shumë i pashtrueshëm, ajo mund të jetë një kthesë-off për datën tuaj. Të gjithë do të ndjehen të nevojshme në disa kapaciteteve. Nëse doni vetëm deri më sot dhe nuk duan të japin data juaj përshtypjen se ju do të dëshironi më shumë në çdo kohë së shpejti, thonë se. Data e parë është koha më e mirë për të vënë gjithçka jashtë në tryezë.

Idealist

Nëse ju jeni ky lloj i dater, ju tashmë e dini llojin e personit që doni poshtë për estetikë. Ju edhe keni jetën tuaj të organizuar në një orar të para-planifikuar të ngjarjeve të mëdha të jetës si martesa dhe fëmijët. Para se të mendoni për sjelljen e planeve tuaja ideale dasmës në datën tuaj të parë, të testuar ujrat me datën tuaj dhe të shohim nëse qëllimet tuaja dhe aspiratat ndeshje deri. Ajo mund të jetë e frikshme për dikë të dëgjojë për gjërat që lidhen me angazhimin kur ata vetëm duan dikë që të shkoj në kinema me.

Resume Reader

Shumë si të afërmit tënd idealiste sipër, ju e dini atë që ju dëshironi, por ju jeni pak më të fokusuar në atë se si data juaj e bën paratë e tyre. Ju keni një ide të rreptë të asaj se si ata duhet të rafte deri kur është fjala për ndikimin dhe financat e tyre. Kush ata punojnë për ose të përdoren për të punuar për të është ajo që i jep formë perceptimin tuaj të cilët ata janë të. Duke ditur llojin e personit që ju doni, kur është fjala për të gjitha aspektet e jetës është i madh. Le të përpiqemi që të jetë pak më të hapur për datat me njerëz që nuk i përmbushin plotësisht kriteret tuaja. Ju mund të jetë i befasuar nëse ju bien për dikë që nuk i përshtatet idealet tuaja, kjo ndodh.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio