6 Të rëndësishme Gjërat Burrat Think About Gjatë Sex

Rifreskimi i fundit: Jan. 10 2021 | 2 min lexuar

Çfarë djemtë mendojnë për gjatë seksit? Kjo është një pyetje që ka qenë ndoshta mërzit gratë që nga koha e Adamit dhe Evës. Shekuj kanë kaluar, por ende pak gra me besim mund të them se ata e dinë saktësisht se çfarë partneri i tyre është duke menduar për kur të kesh marrëdhënie seksuale. Diskutimi më poshtë shqyrton disa mendime që mund të zënë mendjen e një njeriu gjatë seksit.

Shpresoj se unë nuk e lëshoj një fjalë para kohe

Ankthi i performancës gjatë seksit është diçka pothuajse çdo njeri ka përjetuar kur kanë marrëdhënie seksuale. Për disa kjo është një gjë e rregullt, ndërsa për të tjerët kjo ndodh vetëm në disa raste të veçanta të tilla si kur kanë marrëdhënie seksuale pas një kohe të gjatë, duke marrë komod me një partner të ri, etj. Ankthi i performancës është veçanërisht e zakonshme në mesin e njerëzve me historinë e derdhje e parakohshme.

A duhet të ankohem si kjo, ose ajo ishte me të vërtetë e keqe?

Moaning është një pjesë integrale e çdo akti seksual. Guys nuk janë gjithmonë shumë të sigurt për mënyrën se ankohem. Kur të kesh marrëdhënie seksuale, ata shpesh përfundojnë duke e bërë disa përpjekje për të përsosur atë ankesë e tyre. Kjo është sepse kanë frikë se një ankohem i keq mund të kthehet partnerin e tyre jashtë. Kështu, nëse burri juaj apo partneri është moaning ndryshe në raste të ndryshme gjatë seksit, ajo nuk mund të jetë e natyrshme dhe mund të jetë vetëm një efekt nga përpjekjet që ai po bën për të përsosur moans tij.

A ajo pëlqen? Atëherë pse ajo është aq e heshtur?

Ky mendim është edhe një efekt anësor i ankthit të performancës që kanë meshkujt gjatë seksit. Pyetja shpesh pengon meshkujt si Gratë priren të jenë më të zëshëm se meshkujt kur kanë marrëdhënie seksuale; megjithatë, përjashtime janë gjithmonë atje.

Është e vërtetë se ka shumë gra që shkojnë heshtur vetëm për shkak se ata nuk më pëlqen ajo që partneri i tyre është duke bërë. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë rasti. Disa të qetë qëndrimi vetëm për shkak se ata preferojnë të qëndruar i qetë.

A duhet të flisni pista?

Disa njerëz flasin pista vetëm për shkak se ajo vjen natyrshëm për ta, ndërsa ka të tjerë që bëjnë që sapo të kthehet partnerin e tyre në. Megjithatë, ka shpesh konfuzion në mendjet e tyre në lidhje me se sa partneri i tyre i pëlqen të dëgjoj fjalë të tilla gjatë seksit; kjo ndodh kryesisht kur njerëzit janë në një marrëdhënie të re.

Oh! Kjo është e përkryer

Kjo shprehje është një e zakonshme për njerëzit që e kanë parë vetëm një palë e përsosur e gjinjve apo bishtat. Një njeri mund të mendoni kështu kur ai fillon duke shijuar veprimin më. Mendja e njeriut mund edhe të fillojnë uttering “oh, kjo është e përkryer” pasi përjeton një akt jashtëzakonisht sexy me partnerin e tij.

Duke menduar për femra të tjera

Shumica e grave do të gjeni këtë tronditëse, por shpesh njerëzit mendojnë për femra të tjera gjatë seksit. Kjo zakonisht ndodh kur seksi bëhet monoton pas duke qëndruar në një marrëdhënie për vite. Nëse ju doni të siguruar që partneri juaj nuk mendojnë për gratë e tjera kur kanë marrëdhënie seksuale, marrë hapa për të nuancë deri marrëdhënien tuaj.

Këto ishin vetëm disa gjëra që një njeri mund të mendoni gjatë seksit. Nuk mund të ketë mendime më të pazakontë kanosës në mendjen e një njeriu kur seksit në varësi të situatës ai është në.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio