7 Vërtetat Rreth Pet dashuruar

Rifreskimi i fundit: Mar. 28 2020 | 2 min lexuar

Owning një kafshë është me të vërtetë ndryshon jeta. Dhe për të gjithë ata të dashuruar manar atje, ne e dimë se ju mund të vërtetë resonate me poshte shtatë vërtetave.

E vërtetë #1: “Pet Lartë”
Pronarët manar janë përgjithësisht më të sigurt duke rezultuar në vetë-respekt të lartë. Pets dashuri pa kushte, përshëndes me gëzim, dhe të përmbushë nevojën e pranimit, duke krijuar një “manar lartë”, i cili si një pronar i përkëdhelur, ju e dini se ndjenja nuk mund të rrahur.

E vërtetë #2: Më shumë pozitiv Outlook në Life
Kur mendoj për kafshët tuaja, ju nuk mund të ndihmojnë por buzëqeshje dhe mendoj se të gjitha mënyrat në të cilat ata kanë sjellë gëzimin në jetën tuaj. Edhe kur kohët janë të vështira, përqafoj dhe luajnë seanca e ore-i gjatë shndrit ditës tuaj. Në fakt kur të menduarit rreth manar tuaj, mendimet e negativisht rrëshqiste dhe positivity rrezaton në të gjithë trupin tuaj.

E vërtetë #3: Lonely No More
Pets gjithashtu na japin me ndjenjat e përkatësisë dhe të na japë një ekzistencë kuptimplotë. Përgjegjësi dhe sakrificë e kërkuar e pronësisë manar është e vlefshme të gjithë kur ne shohim dhe të ndjehen të pakushtëzuar, rehati nonjudgmental ato ofrojnë.

E vërtetë #4: Hapni Drejt Jeta dhe Marrëdhëniet
The “manar lartë” që kafshët tona tregojnë na bën të qenit të pambrojtur jo fare aq e frikshme. Sepse ne e dimë se nuk ka rëndësi se çfarë ndodh, nuk është një gjë e gjallë i vetëdijshëm mbi ne. Nëpërmjet kafshët shtëpiake’ natyra dashur dhe dashuri, kafshët shtëpiake e vërtetë varësia tregojë na jep shpresë se hapja është me të vërtetë vlerë të rrezikut çdo kohë.

E vërtetë #5: Besimi në shpirta binjak
Nëpërmjet puthje të rastit deri në xhiron e-ulur në atë pamjen e frikë në sytë e tyre, dashuria pa kushte kafshët shtëpiake sigurojë i jep një kuptim të ri për të martohem shpirti fjalë. Për të dashuruar përkëdhelur dhe entuziastë, kafshët tona janë një nga bashkëshortet tona shpirti. Nga ana e tyre “vetëm duke e ditur” kur ne kemi nevojë për disa vëmendje shtesë konfirmon se shpirtrat tuaj të flasin me njëri-tjetrin. Është ky nocion që kafshët tona na bëjnë më të hapur dhe përkatës për këtë ide të mates shpirti.

E vërtetë #6: Në kontakt me emocione
Nga emocionet, që nuk do të thotë histerike brohoritnin ose konstante swings humor. Pets t'iu jepte jetëve tona një kuptim më të thellë duke i lejuar që ne të merrni në kontakt me të butë, emocionet më intime. Ne, si pronarët manar, janë zakonisht më entuziast dhe në gjendje të shprehin hapur mendimet dhe ndjenjat tona jo vetëm për kafshët tona, por për të tjerët, si dhe.

E vërtetë #7: Pets të vijë më parë
Kafshët tona janë fëmijët tanë. Nga vazhdimisht duke folur për ta për të kursyer mijëra foto manar për të trajtuar ata si foshnje, marrëdhënia midis nesh dhe kafshët tona është shumë i ngjashëm me atë të një prindi ndaj fëmijës.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio