7 Gabimet Ugly Gratë Sigurohuni që të shkatërrojnë çdo shanset e një marrëdhënie

Rifreskimi i fundit: Aug. 04 2020 | 2 min lexuar

Askush nuk është i përsosur. Në të vërtetë, takim nuk do të jetë mjaft sa më shumë kënaqësi nëse të gjithë ishin. Megjithatë, ka disa mënyra që mund të rrënojat përvojën takim. Këto këshilla janë më poshtë gabime të shëmtuara, që gratë nuk duhet të bëni kur daton.

Duke qenë Too Available

Inicimin shumica e kontaktit dhe menjëherë iu përgjigjur çdo korrespondencë prej tij janë të gjitha shenja që thonë se ju jeni shumë në dispozicion. Burrat shikoni për gratë të sigurt dhe të pavarur të cilët janë të kërkuar nga të tjerët. Ndërsa ju mund të jetë në ankth ose të dëshironi për të treguar interes në djalë tuaj, qenë shumë në dispozicion do të vijnë të gjithë dëshpërim.

Vetë-Absorbimit

Çdo njeri dëshiron një të drejtë të pavarur grua?! Megjithatë, në qoftë se ju jeni shumë “në-të” vetë, njerëzit do të jenë fikur. Është e rëndësishme që të kalojnë kohën duke folur për datën tuaj dhe përvojave dhe interesave të tij, si dhe ndarjen e juaja.

Vazhdimisht qenë në telefonin tuaj

Ju jeni në një datë për t'u njohur me z tuaj të mundshëm. E drejta dhe anasjelltas. Vazhdimisht duke qenë në telefonin tuaj është i vrazhdë, si një njeri nuk doni të datës telefonin tuaj, ai dëshiron të marrë të dini ju. Sigurohuni që telefoni juaj nuk është i vetëm në çantë për të gjithë data, por edhe të sigurt se ajo është në heshtje.

Asnjëherë Pagimi

Kohët po ndryshojnë dhe duke ofruar për të paguar në datën e parë është duke u bërë një kërkesë. Ndërsa një pjesë të vogël të burrave do të insistojnë në paguajnë, shumë do të dekurajohen nëse ju nuk ofrojnë të paktën të ndarë faturën.

Pirja Too Much

Ndërsa të paturit e një pije ose dy në një datë është e përkryer gjobë, të pijshëm më të madhe apo edhe duke u dehur në një datë do të duhet që ai vraponte për jetën e tij. Jo vetëm që e bën këtë shfaqje se ju nuk jeni gati për një lidhje serioze, por shumë herë pijshëm shumë të çon për të potencialisht të thënë diçka që ju mund të pendoheni.

Duke u përpjekur për të ndryshuar atë

Bast jetën tuaj të dashurisë në potencialin e një djalë është një recetë për katastrofë. Takim dikush vetëm për shkak se ai është tërheqës ose nëse ka para, ndërsa duke u përpjekur për të ndryshuar atë në duke u bërë djalë tuaj të përsosur do të kthehet çdo marrëdhënie në një të mbushur me zemërim dhe pakënaqësi.

Lidhja Instant

Burrat janë kthyer plotësisht jashtë nga gratë që të kthehet datat e para në ju jeni me-the-one-le-të-martuar çastit. Nuk ka ndjenjë më të mirë se të paturit e një datë të mrekullueshme e parë, por zonjat, mbajtur “Unë të dua” Mendimet për veten për muajt e parë. Duke u serioze dhe shprehur ato ndjenja shumë shpejt do ta bëjë njeri të kandidojë tuaj.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio