për Bridget Sirtonski

Bridget është një shkrimtar i pavarur që jetojnë në Ontario, Kanadë. arsimuar zyrtarisht në film, si dhe marrëdhëniet me publikun, ajo ka shkruar për organizata të ndryshme, faqet e internetit, blogs dhe jo-profits.She pëlqen film analog dhe kaluar kohë me Chihuahua e saj të gjatë me flokë të, Rockie.Archives Author: Bridget Sirtonski


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2019 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio