për Claire Cook

Autori bestselling i Multiple Choice dhe Must Love Dogs, një foto e madhe lëvizje starring Diane Lane dhe John Cusack. Për të mësuar më shumë në lidhje me romanet e saj dhe filmin, ju lutem vizitoni faqen e saj në www.clairecook.com

Faqja e internetit: http://www.clairecook.com


Archives Author: Claire CookMbrapsht në krye ↑

© Copyright 2018 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio