për Carisa Peterson

Një shkrimtar i pavarur, pune nga vend i humbur e Maleve Shkëmbore Kolorado në Alma, Kolorado (e vërtetë South Park). Ajo ka shkruar për një shumëllojshmëri të qendrës trajtimin e varësisë dhe faqet e internetit të interesit të grave, dhe ajo ka qenë një primar, kontribuar shkrimtar në Breckenridge, Teatri së Backstage Kolorados "Lounge lokale" seri sketch komedi.Archives Author: Carisa Peterson


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio