për Evan Marc Katz

Themeluesi i shërbimit Kryeministri online dating konsulente, E-Cyrano, dhe autor i unë nuk mund të besoj se unë jam duke blerë këtë libër - Një Udhëzues commonsense të suksesshëm në internet dating," Evan Marc Katz ka krijuar shpejt veten si ekspert kryesor Amerikës online dating. Si një trajner mashkull takim, Evan ofron perspektivë unike në botë të vetme, dhe është i kënaqur për të raportuar se klientët e tij janë të martuar, angazhuar dhe takim prolifically. Vizitoni faqen e tij personale stërvitje në www.evanmarckatz.comArchives Author: Evan Marc Katz


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio