për Jennifer Finney

Një shkrimtar i përjetshëm, ajo shpreson se shkrimi i saj do të frymëzojë të tjerët aq sa frymëzon e saj për të shkruar. aktualisht, me banim në Florida me Beau, Cat Tabby saj portokalli, ajo shpreson për të bërë një karrierë për veten e saj me shkrim një ditë. Nëpërmjet përvojave të ndryshme dhe të vështira të jetës, ajo ndjehet pasion për të ndihmuar të tjerët të gjejnë lumturinë e tyre me anë të marrëdhënieve të shëndetshme. Ndërsa ende të vetme veten, ajo është e hapur për të duke u përpjekur për të gjitha format e takim e cila nga ana e ndihmon ushqyer këshilla e saj në singletons tjera. Ajo është e mençur përtej viteve të saj dhe shikon përpara për të prekur jetën e të tjerëve.Archives Author: Jennifer Finney


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio