për Julie Ritchie

Një Lidhja dhe Jeta Traineri për gratë. Ajo e specializuar për të ndihmuar gratë që kanë një histori të marrëdhënieve të këqija dhe / ose një model të picking njerëzit e gabuar. Ajo ndjehet pasion për mbështetjen e grave për të transformuar dhe për të marrë marrëdhënie të lumtura thjesht sepse ajo përdoret për të jetë një grua që kishte marrëdhënie të këqija dhe të zgjedhin njerëzit e gabuar. Ajo ishte në gjendje për të thyer modelin e saj dhe tani është i martuar për fat të mirë me një njeri që e do atë shumë. Ajo përdor një përzierje e mjeteve të ndryshimit të sjelljes dhe një qasje unike dhe shumë të suksesshëm në transformimin që ajo ka zhvilluar gjatë viteve për të ndihmuar gratë për të ndryshuar këtë zonë të jetës së tyre. Julie është duke udhëtuar nëpër Evropë me burrin e saj dhe shpëtimit të tyre Spaniel qen Charlie. She trajnerë klientët e saj përmes Skype. Ju mund të gjeni më shumë në faqen e saj juliemarycarmen.com

Faqja e internetit: http://www.juliemarycarmen.com


Archives Author: Julie Ritchie


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio