për Karla M. Socci Somers

shkrimtar, dizajner grafik, dhe nënë e një fëmije dhe një Bari i Belgjikës, Karla Socci Somers është një Yorker amtare New cilët tregtuara në ski saj zbritje për flip-flops kur ajo ishte transplantuar në Negev, në 2003. Ajo ka një diplomë master nga Universiteti i Syracuse në Studime e komunikimit dhe retorike duke u fokusuar në marrëdhëniet ndërpersonale, dhe një certifikatë në Manaxhim Konflikti. Nëpërmjet shkrimit të saj, Karla pëlqen për të ndihmuar njerëzit të përmirësojnë marrëdhëniet e tyre me njëri-tjetrin, si dhe mësimet e jetës ndarjen ajo shpesh mëson nga qeni i saj shumë i zgjuar. Kur nuk është shkruar apo dizajnimin diçka, ajo gëzon lexim, vallëzimi belly, duke ecur qenin e saj, dhe shpenzimet sa më shumë kohë të jetë e mundur në plazh. Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me Karla në faqen e saj: www.MyHighMaintenanceLife.comArchives Author: Karla M. Socci Somers


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio