për KC Morgan

Një shkrimtar profesionist i pavarur, me artikuj dhe blog posts që janë në dhjetra vende. Duke punuar si freelancer ka lejuar K.C. për të shkruar në një shumëllojshmëri të gjerë të temave, nga përshkrimet e produktit në katalogët e veshjeve në thellësi artikuj teknike në poste të rastit blog. K.C. ka histori të mbuluar lajme, intervista, ngjarjet e modës dhe politika. Kur ajo nuk është plotësimin e detyrave të pavarur, K.C. shkruan artikuj Këshilla për profesionistët e tjerë që duan të punojnë për veten e tyre.Archives Author: KC Morgan


Mbrapsht në krye ↑

    © Copyright 2018 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio