për Lisa Reynolds

Lisa është nga Irlanda dhe një student të modës. Lisa gjithashtu ka vullnetar në një dyqan bamirësie. Ajo dashuron shkrim, muzikë, duke lexuar dhe duke shkuar në koncerte dhe musicals. Lisa ndjen fuqishëm dhe me pasion për gratë që mbështesin dhe burrave të cilët janë të turpshëm, vështirë dhe nerdy. Lisa do të donte për të mbështetur këta njerëz jo në mënyrë paternaliste, por në një mënyrë të sinqertë, sepse ajo e kupton atë.Archives Author: Lisa Reynolds


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio